Uyuşturucu kullandığı görüntüleri Şeyma Subaşı'nı işinden etti

Uyuşturucu kullandığı görüntüleri Şeyma Subaşı'nı işinden etti

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı'nın uyuşturucu kullanırken gizlice çekilen görüntüleri ifşa oldu. Şeyma Subaşı bu hareketi sonrası kreatif direktörü olduğu markayı da yaktı.

Şeyma Subaşı ile sevgilisinin bir partide gizlice çekilen görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Şeyma Subaşı'na sosyal medyadan tepki yağarken ünlü fenomenin işleri de bu görüntüler nedeniyle etkilendi.

Bugünkü köşesinde ''O görüntülerden sonra... İşinden oldu'' başlıklı bir yazı kaleme alan Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, Subaşı'nın uyuşturucu kullanırken çekilen videosunun ortaya çıkmasının ardından işinin sona erdiğini açıkladı.

 

 

İşte Bülent Cankurt'un o yazısı...

 

'Bugünlerde, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile uyuşturucu kullanırken çekilmiş görüntüleriyle gündemde olan Şeyma Subaşı, kendisiyle birlikte bir markayı da yaktı! Şeyma, popülerliği sayesinde bir spor giyim markasının kreatif direktörü olmuştu ve geçtiğimiz cuma günü de imza attığı koleksiyonun tanıtımını yapacaktı.

Marka, aynı zamanda reklam yüzü olan Şeyma ile birlikte mağazasında tanıtım partisi verecekti. Ancak o görüntülerden sonra parti iptal oldu. Markadan, "Bugün gerçekleştireceğimiz tanıtım etkinliğini ileri bir tarihte gerçekleştirmek üzere erteleme kararı aldığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Yeni davetle ilgili detayları en kısa sürede paylaşacağız" diye bir mail geldi.

Sanırım marka, Şeyma'yı devre dışı bırakıp başka bir şekilde tanıtım yapmaya çalışacak. Şeyma, daha önce de yeme-içme ve moda sektörlerinde girişimlerde bulunmuş ve başarısız olmuştu. Bu kez daha başarılı olup olmayacağı belli olmadan işi sona ermiş oldu.'

 

sasasa-012.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.