Üzen haber! Prof. Oğuz Özyaral'ın koronavirüs testi pozitif çıktı!

Üzen haber! Prof. Oğuz Özyaral'ın koronavirüs testi pozitif çıktı!

Koronavirüs şüphesi ile tedavi altına alınan Profesör Dr. Oğuz Özyaral'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Prof. Özyaral Habertürk TV ekranlarında koronavirüs önlemleri ile ilgili uyarılarda bulunduğu yayınlara katılmıştı.

HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Profesör Özyaral'ın tedavisi Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi'nde devam ediyor. Özyaral Instagram hesabından şu mesajı paylaştı.

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Dr. Mehmet Fatih Velibeyoğlu ve Baş Hekim Yrd. Enfeksiyon Hast Uzmanı Dr.Nuray Abravcı ve hastanemiz Yönetiminde Sayın Sayın Nurullah Arıkan nezdinde tedavi sürecini yöneten tüm doktor, hemşire, teknisyen ve destek personelimize çok teşekkür ederiz.

PROFESÖR ÖZYARAL KİMDİR?

1956 yılında dünyaya gelen Profesör Doktor Oğuz Özyaral, Marmara Üniversitesi Mikrobiyoloji bölümü mezunudur. Doktorasını aynı okulda yapmıştır. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Bölümünde Hastane ve Sağlık Kuruluşları Yönetimi konularında yüksek lisans yapmıştır.

Profesör Doktor Oğuz Özyaral, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Televizyon programlarında da zaman zaman yer alan Profesör Doktor Oğuz Özyaral, Titiz misin? adlı program da yapmıştır.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN!

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.