Uzman çavuş poligonda intihara kalkıştı!

Uzman çavuş poligonda intihara kalkıştı!

Sakarya’da Uzman Çavuş olduğu öğrenilen D.A., atış yapmak gittiği poligonda intihara kalkıştı.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde Uzman Çavuş olduğu öğrenilen D.A., atış yapmak için poligona gitti. İddiaya göre, D.A. atış yaptıktan sonra mola verdiği esnada hem nişanlısı hem de sevgilisini arayarak intihar edeceğini söyledi. Daha sonrasında atış yapılan yere giren D.A. çalışanları silah zoruyla dışarı çıkartarak kendini kilitledi.

 

YAKINLARININ SÖZLERİNE İNANAMADILAR


Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ile birlikte sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi alırken durumu anlamaya çalışan vatandaşlar ise meraklı gözlerle olan biteni izledi. Konuyu öğrenerek olay yerine gelen D.A.’nın yakınlarının; “Kafasına sıksın, ölsün çıkmasın dışarıya. Canlı çıkmasın o sıkmazsa ben sıkacağım kafasına” sözleri ise adeta şoke etti.

 

2 SAAT SONRA İKNA EDİLDİ


Polis ekiplerin yaklaşık 2 saat süren ikna çalışmaları sonrasında poligondan çıkartılan D.A., polis merkezine götürüldü. D.A.’nın ekip otosuna bindirildiği esnada ise bir yakının “Kendini öldür sen erkek değilsin” diyerek tepki göstermesi de dikkatlerden kaçmadı. 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.