Vakıfbank'tan flaş 'yapılandırma' açıklaması

Vakıfbank'tan flaş 'yapılandırma' açıklaması

Vakıfbank binlerce kişiyi yakından ilgilendiren yapılandırma açıklamasında bulundu.

Ziraat Bankası'nın ardından Vakıfbank da kredi kartı borcunun yapılandırılmasına katıldı.

Vakıfbank kredi kartı borçlularına 24 aya kadar % 1.10, 60 aya kadar % 1.20 faizle yapılandırma imkanı sunacağını açıkladı.

Ziraat Bankası'nın geçen hafta başlattığı kampanyaya VakıfBank da katıldı. Banka "Yanındaki Güç Paketi" ile kredi kart borçlularına 24 aya kadar % 1.19, 60 aya kadar % 1.20 faiz sunacak. Kampanyadan VakıfBank bireysel kredi kartı müşterileri, VakıfBank ve diğer bankalardaki Aralık 2018 dönem borçları için faydalanabilecek. Paketle bireysel ve ticari krediler de yapılandırılacak.

Borçları 3 milyon Türk Lirası’nın altında olan ve 2018 sonu itibarıyla ödemelerinde 31 gün ve üstü aksama bulunan müşterilere de 6 aya varan ödemesiz dönemle yapılandırma hakkı verilecek.

Vakıfbank kredi borcunu ödemekte zorlanan bireysel müşterilerine de borçlarını 3 ay ödemesiz dönem ile 36 aya varan vadelerle yapılandırma, ticari segmentteki müşterilerine ise 6 ay ödemesiz olarak 60 aya kadar aylık % 0,98'den başlayan faiz oranları ile ödeme imkanı tanıyacak.

2018 yıl sonundan önce 100 bin TL'nin altındaki kredisi takibe aktarılan müşterilerinin, borçlarını peşin ya da 12 aya kadar taksitle ödemeleri halinde, takibe aktarım sonrası tüm faizleri de sıfırlanacak. Bankaya başvuruların 30 Nisan'a kadar yapılması gerekiyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.