Vali yardımcısı FETÖ'den alındı!

Vali yardımcısı FETÖ'den alındı!

Karabük'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda vali yardımcısı gözaltına alındı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, örgütle iltisaklı olduğu tespit edilen şüphelilere yönelik çalışma başlattı.

Ekiplerin düzenlediği operasyonda, FETÖ/PDY ile iltisaklı olduğu iddia edilen Karabük Vali Yardımcısı Abdulhalim C. gözaltına alındı. Vali yardımcısının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

ABDULHALİM C. KİMDİR?

1980 yılında Elazığ’ da doğdu. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 2004 yılında 91. dönem Denizli kaymakam adayı olarak göreve başladı. 2005 yılında İçişleri Bakanlığı'nca bilgi, deneyim ve yabancı dilini geliştirmek amacıyla gönderildiği İngiltere'de 9 ay boyunca Sheffield Üniversitesi'ne bağlı Academic English Teaching Center'da eğitim faaliyetlerine katıldı.
 
2008 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’ne bağlı Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde “Türk Hukukunda Haberleşme Özgürlüğünün Sınırları” isimli tezi ile yüksek lisansını tamamladı. Halen Uludağ Üniversitesi’nde kamu yönetimi alanında doktora eğitimi çalışmalarına devam etmektedir.

Üstün sicillerinden dolayı bir kademe ilerlemesi, muhtelif takdirname, başarı belgesi ile bir üstün başarı belgesi ile taltif edildi.Isparta Yenişarbademli ve Diyarbakır Çüngüş ve Siirt Kurtalan, Mardin Nusaybin ve Bursa Orhaneli  ilçelerinde kaymakam olarak çalıştı.İçişleri Bakanlığının 01.12.2016 tarihli kararnamesi ile ilimize atanan Vali Yardımcısı Abdulhalim C.  evli ve iki çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.