Van’da faciaya kıl payı!

Van’da faciaya kıl payı!

Sokağa çıkma kısıtlamasının getirildiği şehirlerden biri olan Van’da ara kontrolden çıkan otomobil, bir evin bahçesine girdi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı kimsenin bahçede olmaması olası bir faciayı önledi

Kaza, dün öğle saatlerinde İpekyolu ilçesine bağlı Hacıbekir Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ömer A., isimli sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 42 RU 806 plakalı aracıyla önüne çıkan duvarı yıkarak bahçeye uçtu. Kemal Carur'a ait evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada araç şoförü hafif sıyrıklarla kazayı atlatırken, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kimsenin bahçede olmaması ise olası bir faciayı önledi.

 

BU KAZA İLK DEĞİL!

Dün yaşanan kazayla birlikte aynı yerde toplam 3 kaza daha yaşandı. 19 Aralık 2019 tarihinde de akşam saatlerinde güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde duvara çarpan bir araca başka bir aracın çarptığı görülüyor. Öndeki aracın bahçeye uçtuğu kazada, araçta bulunanlar yine hafif yaralanmıştı.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.