Vanlı öğrenciler sinemayı Cep Herkülü filmi ile tanıdı

Vanlı öğrenciler sinemayı Cep Herkülü filmi ile tanıdı

Van AVM, Van’ın Özalp ilçesindeki Ağabey Özbey Anadolu Lisesi Kız Pansiyonu’ndan 200 öğrenciyi ağırladı. Kendilerine özel gösterimde 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filmini izleyen öğrenciler salondan çok mutlu ayrıldı.

Birçok projesini sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçiren Van AVM, Esengül öğretmenin ve öğrencilerinin hayalini gerçeğe dönüştürdü. Kafa Radyo’da yayınlanan Zeki Kayahan Coşkun’un Zekirdek isimli programında Twitter üzerinden açılan #imkanımolsa hashtag’ine “İmkanım olsa öğrencilerimi sinemaya götürürdüm, hiç sinemaya gitmemiş çocuklar var.” yorumunu yapan Esengül öğretmenin dileği karşılık buldu.

 

 

 

Esengül öğretmenin dileği için hemen harekete geçen Van AVM Yönetimi, Kafa Radyo ile Cinemaximum yetkililerinin iş birliğinde, birçoğu daha önce sinemaya gitmemiş 200 öğrenci Van AVM’de sinema ile buluştu.

 

 

 

Lise öğrencileri, Türk ve dünya halter tarihinin önemli isimlerinden Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu alan “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmini izledi. Sinemadan sonra ise AVM Müdürü Bulut Kılıçaslan lise öğrencilerini ve öğretmenlerini öğle yemeğinde ağırladı. Öğrenciler, keyifli bir hafta sonu geçirdiklerini belirttiler.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.