Vatan Partisi sert çıktı: CHP ve İyi Parti, HDP ile birlikte panik muhalefeti yapıyor

Vatan Partisi sert çıktı: CHP ve İyi Parti, HDP ile birlikte panik muhalefeti yapıyor

Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı’nın başlattığı sosyal medyada yayınlanan canlı söyleşiye katılan Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan çok konuşulacak açıklamalarda bulundu

Utku Reyhan koronavirüs salgınıyla ilgili olarak, "Türkiye'de karamsar bir hava gözlemliyoruz. Bu yanlış. İnsanlık çok daha büyüklerini yendi, bunu da yenecektir. Anahtar tavır karamsar olmamaktır." dedi.

 

 

1b-001.jpg

 

 

"İnsanlar canıyla boğuşurken bir yandan da virüs öncesi siyasi cepheleşmeyi sürdürenlerin olduğunu görüyoruz." diyen Reyhan, hükümetin bilim kurulunun rehberliğinde çözümler üretmesini olumlu değerlendirdi.

 

“CHP, İYİ PARTİ VE SAADET’E NE OLUYOR?”

Vatan Partisi'nin eksikleri dost diliyle ifade ettiğini belirten Reyhan, CHP, HDP, İyi Parti ve Saadet Partisi'ni yıkıcı olmakla eleştirdi: "CHP, HDP, İyi Parti ve Saadet Partisi yıkıcı muhalefet yapıyorlar. Bu dehşet verici... Türkiye'de 100 bin insan hayatını kaybetse bundan mutluluk duyacaklar. Çünkü böyle bir felaketin getireceği kaos durumuyla iktidar olabileceklerini düşünüyorlar. Açıkçası bozgunculuk yapıyorlar. Virüs fırsatçılığı yapıyorlar. Nasıl yapıyorlar? Örneğin PKK ve FETÖ infaz düzenlemesi sürecinde bir kampanya yürüttü. Gazeteciler, akademisyenler, mantı saran ev kadınları da bu düzenlemeden yararlansın. Sanki FETÖ'cü mantı sardığı için, gazetecilikten ya da hocalıktan içerde. Değil, onlar bir terör örgütünün üyesi, yöneticisi oldukları için ya da yardım ve yataklık ettiği için içerde. Hadi terör örgütlerinin bunu talep etmesi normal... Peki; CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi'ne ne oluyor?" dedi.

 

“İBB AYRI BİR OTORİTE OLDUĞUNU ZANNEDİYOR”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İçişleri Bakanlığı arasındaki polemiği de değerlendiren Reyhan, "İstanbul Büyükşehir Belediyesini ele alalım. Sanki ayrı bir devletmiş gibi davranmaya çalışıyor, kendisinin ayrı bir otoritesi olduğunu zannediyor Belediye Başkanı. İçişleri Bakanı "işkilleniyorum" dedi ama işkillenmenin ötesinde emareler var. Çünkü bu beyefendi daha seçim sürecinde İstanbul Anayasası’ndan bahsetti ve İstanbul'un Ankara'dan yönetilemeyeceğini iddia etti. Şimdi de ayrı bir bilim kurulu oluşturmayı gündeme getirdi. Kimle oluşturacakmış. Bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'nin payandası Türk Tabipler Birliği ile. "Ayrı bağış toplarım, izin almam" diyor. Devletin kanunlarını yok sayan bir çizgi. Bunlar tabi tesadüf değil. Bir iktidar projesi. Batının iktidar projesi. Ama bunlar tutmaz. Çünkü çöken Batı artık Türkiye'de iktidar belirleyemez." dedi.

 

“VATAN PARTİSİ MİLLETİNİN HİZMETİNDE”

Öncü insanların sürece stratejik bakması gerektiğini söyleyen Reyhan, doksanlı yılların sonundan itibaren yaptıkları tahlillerin doğrulandığını vurguladı. "Atlantik çöküyor, Asya yükseliyor" diyen Reyhan, bu durumun koronavirüs krizinden çok önce görüldüğünü, koronavirüsün olguları herkesin görebileceği bir boyuta taşıdığını ifade etti. "Vatan Partisi bu süreçte Türk milletinin hizmetinde olduğu kadar bozgunculukla mücadelede de ön plandadır." diyen Reyhan Partisine "Propaganda örgütü olma" talimatı verdi. İçişleri Bakanlığı’nın oluşturduğu Vefa Destek Gruplarında partililerinin gönüllü olarak yer aldığı ve ayrı hizmetlerinin de bulunduğunu aktaran Reyhan yurttaşların olası her durumda Vatan Partisi il ve ilçe başkanlıklarına ulaşabileceğini söyledi.

 

siyasetcafe.com

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.