Vatan Partisi'nin Kars adayı HDP/PKK'yı telaşlandırdı

Vatan Partisi'nin Kars adayı HDP/PKK'yı telaşlandırdı

Vatan Partisi'nin yerel seçimlerdeki Kars adayı Tuncay Mutluer'in açıklamaları HDP/PKK uyarıları örgüt üyelerini telaşlandırdı.

1994 yılında MHP’den Belediye Başkanı seçilen ve 2018 yılına kadar MHP'de çeşitli görevler alan Tuncay Mutluer, Nisan ayında Vatan Partisi’ne katıldığını açıklamıştı.

Vatan Partisi'nin yerel seçimlerdeki Kars adayı Mutluer'in açıklamaları HDP/PKK uyarıları örgüt üyelerini telaşlandırdı. Mutluer'e karşı sosyal medyada kampanya başlatan HDP/PKK üyelerine Ayhan Bilgen de katıldı.

Mutluer, 'Kars'ta yapılacak olan yerel seçimlerde PKK'nın proje partisi HDP'nin varlığı, hem Kars için hemde Türkiye için ciddi tehlike barındırmaktadır. PKK, Ermenistan'a açılmak için Kars üzerinde bir strateji belirlemektedir.

tuncay-siyasetcafe.jpg

Tuncay Mutluer

Bu tuzağa düşmemek gerekir. Yerel Basınımız burada akılcı, sağduyulu ve milli perspektiften olaylara bakarak tavır almalıdır.' dedi.

"HDP Grup Başkanvekili ve Kars Milletvekili Ayhan Bilgen, neden Kars'tan aday gösteriliyor?" diyen Mutluer şöyle devam etmişti:

'Nedeni çok basit. Algı operasyonu yapıp, HDP farklı şehirleri de kazanıyor. Siyasal gücümüz hala var, mesajını vermek. Kars halkı ve kamuoyu bu oyuna gelmez. Karslı yurttaşlarımıza güvenim sonsuz. Karsımız bu yerel seçimde, 'Türk de biziz, Kürt de biziz, hepimiz Türk Milletiyiz' diyen Vatan Partisi'ni seçecektir.'

vatan-partisi-siyastecafe-001.jpg

PKK'nın Ermenistan planlarına da dikkat çeken Mutluer, "PKK, Ermenistan'a açılmak için Kars üzerinde bir strateji belirlemektedir. Bu tuzağa düşmemek gerekir" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalar üzerine HDP/PKK'nın sosyal medya ekipleri Mutluer'e karşı kampanyaya girişti.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.