Vatandaşa 'aptal' diyen Cihan Kolivar, bu kez Erdoğan'ı hedef aldı!

Vatandaşa 'aptal' diyen Cihan Kolivar, bu kez Erdoğan'ı hedef aldı!

Cumhurbaşkanına hakaret suçlaması ile tutukluluğu bir hafta süren ve tahliye edilen Kolivar bu kez de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı.

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar katıldığı bir televizyon programında “Ekmeği fazla tükettiği” için Türk milletine “aptal” demiş ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretler yağdırmıştı.

Bu olayın ardından gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından “Türk Milletini alenen aşağılama” ve “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçlamalı ile tutuklanmıştı.

 

FETÖ'CÜLERİN SIKÇA KULLANDIĞI İFTİRA


Yapılan araştırmalarda Kolivar’ın başkanı olduğu Ekmek Üreticileri Sendikası’nın merdiven altı tabir edilen bir sendika olduğu ve doğru dürüst üyesinin olmadığı ortaya çıktı.

Cezaevinde bir hafta kaldıktan sonra sürpriz bir şekilde tahliye edilen Cihan Kolivar, hakkındaki iddialara cevap vermek için basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında yaklaşık 52 dakika konuşan Kolivar, Cumhurbaşkanı’na yönelik hakaretlerine kaldığı yerden devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında “Diploması yok, olsa her yerde çarşaf çarşaf dalgalandırırdı” şeklinde açıklamalar yapan Kolivar, FETÖ Terör örgütü üyeleri tarafından ortaya atılan ve sık sık kullanılan diploma iftirasına basın toplantısında yer verdi.

 

FIRINCI ESNAFINA YÖNELİK İFTİLARINI DA DEVAM ETTİRDİ


Toplantısında ayrıca fırıncı esnafına yönelik iftiralara da yer veren cihan Kolivar, Fırıncılara yönelik “Fırıncılar verdikleri rüşvetle hayatlarını devam ettiriyor. Hatta belediyelerin birçok birimleri fırıncı esnafının verdiği rüşvetlerle ayakta duruyor” açıklamasında bulunarak tüm fırıncı esnafını zan altında bıraktı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.