Vatandaştan Halil Konakçı ve Cübbeli Ahmet'e tepki! 'Bunların beyinleri bacak arasında'

Vatandaştan Halil Konakçı ve Cübbeli Ahmet'e tepki! 'Bunların beyinleri bacak arasında'

Vatandaş, Halil Konakçı ve Cübbeli Ahmet'e, 'Bunların beyinleri bacak arasında. 'Tokalaşmak şefkat uyandırır' diyor. Biz hangi dünyada yaşıyoruz, biz bayramda grup yapıyoruz o zaman.' sözleriyle tepki gösterdi.

Sokak röportajları halkın nabzını tutarken sorduğu sorularla ilginç anlar yakalamaya devam ediyor.

Ben Soruyorum isimli Youtube kanalında söz alan bir vatandaş, İmam Halil Konakçı sorusuna çarpıcı yanıtlar verdi.

Yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmeyen İmam Halil Konakçı'nın şeriata yönelik yaptığı konuşma vatandaşlara soruldu. Mikrofona konuşan bir vatandaş, "Her konuşması olay oluyor, şöhret peşinde mi? İş peşinde mi? Ülkenin haline bak biz ne peşindeyiz" yanıtını verdi.

"Bu insanların beyinleri bacak arasında kardeşim" diyerek tepkilerini sürdüren vatandaş, "Geçen Cübbeli'yi dinliyorum, ya şoka girdim. Adam diyor ki; 'Erkek erkeğe tokalaşırken fazla uzatmayın' diyor. Biz hangi devirde yaşıyoruz, akıl mantık dışı ya. O zaman biz kurban bayramında grup yapıyoruz biliyor musun. Biz çoluğumuzun çocuğumuzun derdine düşmüşüz. Yarın benim çocuklarım ne yapar, gençler ne yapacak. Biz onu düşünürken, bunların beyinleri hep o bölgeye çalışıyor. Birisi diyor ki 'Fazla traşlı gezmeyin, kısa tutun' diyor." ifadelerini kullandı.

Annesinin ve babasının da hacı olduğunu ifade eden vatandaş "Yemin olsun dinden soğudum, böyle bir din buysa ben bu dinden değilim. Müslümanlıksa da müslüman değilim. Ya bir insan da çıkıp demiyor mu ne biçim konuşuyorsun" dedi.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.