'Vatanım Sensin' dizisinde vatan hainini oynayan Onur Saylak, HDP'li Paylan'a destek çıktı!

'Vatanım Sensin' dizisinde vatan hainini oynayan Onur Saylak, HDP'li Paylan'a destek çıktı!

'Vatanım Sensin' dizisinde vatan haini Tevfik karakterine hayat veren Onur Saylak, sözde Ermeni Soykırımı'nın tanınması için kanun teklifi veren HDP'li Garo Paylan'a destek çıktı.

İstiklal Savaşı yıllarını konu alan ve izleyici tarafından beğeniyle izlenen "Vatanım Sensin" dizisinde vatan haini Tevfik karakterine hayat veren aktör Onur Saylak, HDP'li Garo Paylan'a destek çıktı.

HDP'li Garo Paylan Cuma günü sözde "'Ermeni soykırımı'nın Tanınması, Soykırım Faillerinin İsimlerinin Kamusal Alandan Kaldırılması" başlıklı kanun teklifi vermişti.

Garo Paylan'ın Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türk milletine iftira atan kanun teklifine karşı tepkiler süratle yükselirken destekçileri de sosyal medyada Garo Paylan yanlısı bir kampanya başlattı.

Bu kampanyaya katılan aktör Onur Saylak "Yanındayız Garo Paylan. Milletvekili Garo Paylan sadece fikirlerini dile getirdiği için nefret söylemiyle hedef gösterildi, düşmanlaştırıldı. Bu tür hedef göstermelerin yol açtığı facialara ve yıkımlara defalarca tanık olduk. Bu yüzden hep birlikte, bir kez daha vurguluyoruz: Garo Paylan yalnız değildir" açıklamasını yaptı.

 

scscscsc.JPG

 

Vikipedi'de Onur Saylak'ın Vatanım Sensin'de hayat verdiği Tevfik karakteri için "Kan kardeşine ihanet eden İvan'a silahları satmaya çalışan vatan hainidir. İngiliz Casus William Charles Hamilton'la işbirliği yapar. Eşref Paşa'nın katilidir. Binbaşı rütbesinden sonra geçen yıllar içinde Miralay (albay) ve Mirliva (general) rütbelerine terfi ettirilmiştir. Cevdet tarafından öldürülmüştür" tanımlaması yapılıyor.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.