Vefa Lisesi Kemal Sunal ödüllerini sahipleriyle buluşturdu

Vefa Lisesi Kemal Sunal ödüllerini sahipleriyle buluşturdu

Vefa Lisesi tarafından her yıl düzenlenen "13. Geleneksel Kemal Sunal Kültür Sanat Haftası" kapsamında verilen ödüller sahipleriyle buluştu.

Vefa Lisesinin bu yıl 13’üncüsünü düzenlediği “Geleneksel Kemal Sunal Kültür Sanat Haftası”nda verilen ödüller sahipleriyle buluştu.

Nejat Ekrem Basmacı Konferans Salonu'nda gerçekleşen ödül töreninin açılış konuşmasını Okul Müdürü Abidin Başarslan yaptı.

Başarslan açılış konuşmasında, 146 yıllık tarihi olan Vefa Lisesi’nin eğitim öğretim ve sosyal alanda başarılarla dolu bir geçmişe sahip olduğunu söyledi. Buradan mezun olan Kemal Sunal, Mehmet Akif Ersoy, Peyami Safa, Yahya Kemal Beyatlı, Hasan Ali Yücel ve daha pekçok değerli ismi dile getiren Başarslan, Vefa Lisesi'nin büyük bir aile olduğunu vurguladı.

Başarslan, "Bu güzel ailenin her ferdi, bu ülkenin geleceğinde bir mihenk taşı. Sanata, spora, siyasete, edebiyata kadar bu ülkenin her hücresinde vefalı duruşunu gösteren nesiller yetiştiren Vefa Lisesi'nin bir parçası olmaktan her daim gurur duyduk, gurur duyacağız. Kemal Sunal Kültür Sanat Haftası etkinliklerini, her yıl haziran ayının ilk haftasında bir hafta boyunca kutluyoruz" diye konuştu.

Törende, "En İyi Yönetmen Ödülü"nün sahibi Can Ulkay oldu. "En İyi Yazar" ödülünü Sunay Akın, "En İyi Erkek Dizi Oyuncusu" ödülünü Aras Bulut İynemli, "Yılın Yükselen Oyuncusu" ödülünü Erkan Kolçak Köstendil, "En İyi Ressam" ödülünü ise Devrim Erbil aldı.

İsmail Hacıoğlu'nun "En İyi Erkek Sinema Oyuncusu" olarak ödüllendirildiği törende, Mehmet Aslantuğ "Vefa Özel Ödülü", Elif Naci "Vefa Onur Ödülü", Aslı Enver "En İyi Kadın Dizi Oyuncusu", Demet Evgar "En İyi Kadın Sinema Oyuncusu", Rıza Kocaoğlu "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu", Deniz Barut "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu", Ilgaz Kaya "Yılın Umut Vaat Eden Oyuncusu", Sıla Gençoğlu "En İyi Kadın Ses Sanatçısı", Ersay Üner "En İyi Söz Yazarı ve Erkek Ses Sanatçısı", Sena Şener "En İyi Çıkış Yapan Kadın Ses Sanatçısı", Manuş Baba "En İyi Çıkış Yapan Erkek Ses Sanatçısı", Sinan Akçıl ise "En İyi Pop Sanatçısı" ödülüne layık görüldü.

"EN İYİ FİLM" AYLA

"En İyi Film" ödülü Ayla, "En İyi Dizi" ödülü Çukur, "En İyi Tiyatro Oyunu" Kızgın Damdaki Kedi, "En İyi Grup" RUBATO, "En İyi Çıkış Yapan Grup" Dolu Kadehi Ters Tut, "En İyi Youtube Kanalı" BABALA TV, "En İyi Kültür Sanat Dergisi" Tuhaf, "En İyi Kültür Sanat Programı" Şeffaf Oda, "En İyi Modacı" Tuvana Büyükçınar Demir, "Yılın Fark Yaratan Kadını" İrem Yaman, "En İyi Karikatürist" Rewhat Arslan, "En İyi Albüm" Ceylan Ertem, "En İyi Düet" Sinan Akçıl ve İzel Çeliköz, "Yılın En Başarılı Genç Sivil Toplum Kuruluşu" İstanbul Gençlik Platformu, "En İyi Haber Sunucusu" Seda Öğretir, "En İyi Haber Kanalı" ise CNN Türk oldu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.