Veyis Ateş Din Kültürü öğretmeni miydi?

Veyis Ateş Din Kültürü öğretmeni miydi?

Habertürk TV sunucusu Veyis Ateş’in daha önce özel bir kolejde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi verdiği iddia edildi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın açıklamaları sonrası gündeme gelen Veyis Ateş ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in videosunda da adı geçen Veyis Ateş'in Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaptığı belirtildi. 

SoL Haber'in haberinde Veyis Ateş ile ilgili şu ifadeler kullanıldı:

"Tam adı Abdurrahman Veyis Ateş’tir. 

Lise mezuniyetinin ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din felsefesi Bölümün'den mezun oldu. Yaklaşık bir sene Cem Radyo'da çalıştı. Cem Radyo, Cem Vakfı'na ait. Vakfın başında Türk sağıyla her zaman iyi ilişkiler içinde olan İzzettin Doğan var.

Ateş, TV NET’de 2006 senesinde çalışmaya başladı. Burada Ana Haber bülteni sunuculuğunun yanı sıra Kürşat Bumin ve eski Yeni Şafak Genel Yayın yönetmeni İbrahim Karagül'le Habere Bakış, Bakış Açısı, Akşama Doğru ve Kadir Mısıroğlu ile Tarih Sohbetleri, Ankara-İstanbul ve Habere Bakış programlarını sundu.

“Bakış Açısı” programında Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünden önce davetli olduğu son televizyon yayınını Veyis Ateş yaptı.

Veyis Ateş, TV Net'in ana haber spikerliğini yaparken aynı zamanda 2001 yılından bu yana özel bir kolejde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği de yaptı.

2013 senesinin Ağustos ayında Habertürk TV'ye transfer olan Veyis Ateş, Habertürk TV Genel Yayın eski Yönetmeni Erhan Çelik tarafından 25 Ekim 2014 tarihinde Habertürk TV Ankara temsilciliğine getirildi. 15 Ocak 2016 tarihinde Habertürk TV Genel Müdürü oldu. 2018'de görevden alındı."

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.