Veyis Ateş ekrandayken çıkan reklam sosyal medyada olay oldu!

Veyis Ateş ekrandayken çıkan reklam sosyal medyada olay oldu!

Günlerdir Türkiye'nin gündeminde yer alan Veyis Ateş canlı yayında açıklama yaparken ekranda gösterilen reklam sosyal medyada gündem oldu.

Günlerdir Türkiye'nin gündeminde olan Veyis Ateş'in Sezgin Baran Korkmaz ile yaptığı telefon görüşmesi iddiaları üzerine Ateş, Halk TV'de İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtladı.

Ses kayıtları olduğunu iddia eden Sezgin Baran Korkmaz konusu üzerine canlı yayında ekranda gösterilen reklam sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

İş insanı Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 Milyon Euro istediğine dair ses kayıtlarının bulunduğu iddia edilen Veyis Ateş'in Habertürk'e verdiği istifanın ardından canlı yayında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

PARA İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEDİ


Ses kaydının doğru olmadığını ve Korkmaz'dan kendisi ya da başkaları adına para istemediğini söyleyen Veyis Ateş canlı yayına bağlanan Sezgin Baran Korkmaz tarafından sert bir dille yalanlandı.

 

EKRANA YANSIYAN REKLAM SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİ OLDU


Veyis Ateş ve Sezgin Baran Korkmaz programda kendi doğrularını ispat etmeye çalışırken ekranda beliren ve "Ses kaydı" aldığını söyleyen bir internet sitesinin reklamı televizyon karşısındaki seyirci için tam bir ironi oldu.

 

v-003.jpg

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.