Vicdansız anne ve baba 3 yaşındaki kızlarını su deposuna bırakıp alışverişe gittiler

Vicdansız anne ve baba 3 yaşındaki kızlarını su deposuna bırakıp alışverişe gittiler

Anne ve babasının evdeki plastik su deposuna bırakarak alışverişe gittiği 3 yaşındaki kız çocuğunun ağlama seslerini duyan komşular polis ekiplerine haber verdi.

Meksika'nın Chalco şehrinde geçtiğimiz pazartesi 3 yaşındaki kız çocuğunu plastik su deposuna bırakarak alışverişe giden anne Maria Lucia ve üvey baba Javier aile içi şiddet gerekçesiyle tutuklandı.

Adli makamlarca ifadeleri alınan çift, olayla ilgili yaptıkları açıklamada alışverişe gittiklerini ve bu süre evde yalnız kalan küçük kızlarının kendisine zarar vermesini istemedikleri için su deposuna koyduklarını söyledi.

 

KEFALETLE SERBEST BIRAKILDILAR

 

Küçük kızın anne ve üvey babası yaklaşık 3 saat süren adli işlemlerin ardından 10 bin Meksika pezosu (487 dolar) kefaletle ve düzenli aralıklarla imza vermek şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

KOMŞULAR HABER VERMİŞTİ

 

Yetkililer ayrıca küçük kızın aileden alınarak devlete ait bir çocuk bakım merkezine yerleştirildiğini bildirdi. Geçtiğimiz pazartesi günü yaşanan olayda, plastik su deposunun içine bırakılan kız korkarak ağlamaya başlamış, komşuların sesleri duyup haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri küçük kızı deponun içinden kurtarmıştı.


Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.