Vizyondan önce Bodrum’da

Vizyondan önce Bodrum’da

Bu sene 20-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan 9.Bodrum Türk Filmleri Haftası’nda vizyona girmek için gün sayan ‘Hareket 8’, ‘Naim’, ‘Dijital Esaret’ ve ‘Biz Böyleyiz’ isimli filmler seyirci ile buluşacak

Her yıl Türk filmlerini Bodrum ve Yunanistan'ın Kos (İstanköy) Adası’nda buluşturan Ege’nin en keyifli etkinlikleri arasında yer alan ‘Bodrum Türk Filmleri Haftası’, bu yıl da ses getiren filmlerle adından söz ettirecek. 9. Bodrum Türk Filmleri Haftası, birbirinden özel filmleri Bodrum İskele Meydanında ağırlayacak.

Henüz vizyona girmeyen ‘Hareket 8’, ‘Naim’, ‘Dijital Esaret’, ‘Biz Böyleyiz’ filmlerinin ekipleri tanıtımlarıyla 20 Eylül akşamı Bodrumlular ile buluşacak.

Avrupa Prömiyerleri

 

Yönetmen koltuğunda Ali Yorgancıoğlu'nun oturduğu ve oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Onur Atilla, Devrim Yakut, Gürgen Öz, Bihter Dinçel, Sarp Bozkurt, Hakan Bilgin, Hande Katipoğlu, Aykut Taşkın gibi isimler yer aldığı ‘Hareket 8’, yönetmenliğini Birol Güven ve Emre Kavuk’un üstlendiği, başrollerini Rasim Öztekin ve Özgün Çoban’ın paylaştığı ‘Dijital Esaret’ ve yönetmenliğiniz Mustafa Kotan’ın yaptığı başrollerini Sumru Yavrucuk, Özge Gürel ile Sercan Badur’un paylaştığı ‘Annem’ filmleri 9. Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamında Avrupa Prömiyerlerini gerçekleştirecekler.

 

Türkiye'nin 92'nci Akademi Ödülleri'ndeki (Oscar) adayı, Semih Kaplanoğlu'nun ‘Bağlılık Aslı’ filminin tanıtımı ile ilk kez 20 Eylül akşamı sinemaseverlerle buluşacak.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.