Warner Bros duyurdu: Neo geri geliyor

Warner Bros duyurdu: Neo geri geliyor

İzlenme rekorları kıran ve kült film haline gelen Matrix serisinin 4. Filmi geliyor.

İzlenme rekorları kıran ve kült film haline gelen Matrix serisinin 4. Filmi geliyor. Haber Warner Bros. tarafından duyuruldu. Yönetmen Wachowski kardeşlerin yaptığı açıklamada, “Lilly ile 20 yıl önce realitemiz hakkında araştırdığımız fikirlerin çoğu daha da alakalı” dedi. “Bu karakterleri tekrar hayatımda geçirdiğim için çok mutluyum ve mükemmel arkadaşlarımla çalışmak için başka bir şans için minnettarım.” Matrix serisinin tekrar çekileceği ya da filmin devamı çekileceği konusundaki daha önce yapılan spekülasyonlara da böylelikle cevap verilmiş oldu.

Aleksander Hemon ve David Mitchell’in yazıp yöneteceği filmin başrollerinde Keanu Reeves (Neo) ve Carrie-Anne Moss (Trinity) yer alacak.

The Matrix 4 olarak isimlendirilen filmin çekimlerine önümüzdeki yılın ilk aylarında başlanması planlanıyor. Söylentilere göre Matrix serisinin 20. Yıldönümünde Matrix 4 beyazperdede seyircilerle buluşacak. Haber izleyicileri arasında büyük sevinç yarattı ve filmin baş aktörü Keanu Reeves Twitter’da TT oldu.

 

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.