Efsane film Matrix geri dönüyor

Efsane film Matrix geri dönüyor

Matrix efsanesi yeniden çekiliyor. Ayrıntılar için tıkla;

Matrix hayranlarını sevindirecek mi üzecek mi bilinmez ama Hollywood’dan gelen haberler Matrix efsanesinin yeniden çekileceği doğrultusunda.

Bazı Matrix hayranları böyle bir yeniden çekime hiç gerek olmadığını, filmin de henüz o kadar eskimediğini söylüyorlar ama gişesi tutmuş serileri yeniden çekmeye bayılan Hollywood bir süredir Matrix'in yeniden çekim söylentilerini duyuruyordu.

Bu Cuma ülkemizde de vizyona girecek olan Ready Player One’ın senaristi Zak Penn ise yakın zamanda Matrix’in senaryosu üzerine çalıştığını açıkladı.

Ünlü senarist “film üzerinde çalıştığını ve yıllardır bu konuda Warner Bros'u dürttüğünü, sonunda konuda ilerlendiğini ama henüz önlerinde uzun bir süreç daha olduğunu” söyledi.

Serinin ilk filmi olan Matrix; 1999 yılında Larry ve Andy Wachowski kardeşlerce senaryolaştırılıp yönetilmişti. Daha sonra Matrix Reloaded ve Matrix Revolutions serisi Matrix filmini izledi.

Filmdeki olaylar günümüzden çok çok ileri bir tarihte teknolojinin ultra gelişmiş olduğu, yapay zekaya sahip makinelerin yaratılmış olduğu bir dünyada geçiyordu. Gerçek nedir sorusuyla büyük felsefi açılımları da olan film ; film  tarihine kült film olarak geçmişti.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.