Whatsapp, Twitter ve Facebook'ta erişim sıkıntısı mı yaşanıyor? Açıklama geldi

Whatsapp, Twitter ve Facebook'ta erişim sıkıntısı mı yaşanıyor? Açıklama geldi

Whatsapp, Twitter ve Facebook'ta erişim sıkıntısı mı yaşanıyor? Konuyla ilgili resmi açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'dan geldi.

Türkiye'de bazı kullanıcıların Whatsapp ve Twitter ve Facebook gibi hesaplarına erişim sıkıntısı yaşamasının ardından vatandaşlar araştırmalarını sıklaştırdı.

Peki Whatsapp, Twitter, Facebook çöktü mü erişim sıkıntısı mı var?

 

BTK'DAN AÇIKLAMA GELDİ Mİ?

 

Bazı kullanıcıların Facebook, Whatsapp ve Twitter'a giriş konusunda sıkıntısı yaşamasına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

 

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKAN YARDIMCISI AÇIKLAMA YAPTI

 

Konuyla ilgili resmi açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'dan geldi.

Sayan, "Whatsapp, Instagram ve Facebook servislerinde global kaynaklı sorun yaşanmakta olup ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir" açıklamasında bulundu.

 

GÖRSEL SORUNU YAŞANIYOR

 

Sosyal ağ Instagram'a dünya genelinde yaşanan bir sorun nedeniyle erişim sıkıntısı yaşanıyor. Instagram kullanıcıları, platformdaki yeni paylaşımlara erişim konusunda sorun yaşarken, "akış yenilemedi" ve "içerik yüklenemedi" uyarılarıyla karşılaştı.

Instagram'da olduğu gibi Facebook ve WhatsApp'ta da görseller yüklenemezken, an itibariyle kullanıcılar bu platformlar üzerinden paylaşılan fotoğrafların yüklenmesinde ve görüntülenmesinde uyarı mesajlarıyla karşılaşıyor.

Kullanıcılar, Facebook, Instagram ve WhatsApp'taki karşılaşılan geniş çaplı erişim şikayetlerini bir diğer sosyal ağ Twitter üzerinden yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.

 

korona-haberleri-icerik.jpg

y-002.jpg

siyasetcafe.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.