WhatsApp ücretli oluyor! Abonelik fiyatı ne kadar olacak?

WhatsApp ücretli oluyor! Abonelik fiyatı ne kadar olacak?

WhatsApp Business'a ücretli ek paketler getirilecek. Peki WhatsApp Business abonelik fiyatı ne kadar olacak? İşte tüm detaylar;

WhatsApp devrim gibi bir kararla ücretli oluyor. Alınan bilgiye göre WhatsApp Business'a ücretli ek paketler getirilecek.

WABetaInfo’nun açıklamasına göre yeni abonelik sistemi, WhatsApp Business kullanan işletmelere ek özellikler getirecek. Halen Business’ta çoklu cihaz özelliğiyle en çok 4 cihaza dek bağlantı sağlanabiliyor. Sistem hayata geçirilidiğinde para veren işletmeler, hesaplarını aynı anda 10 cihaza dek kullanabilecek.

WhatsApp, Ayarlar > Bağlı cihazlar kısmından ulaşılabilen çoklu cihaz ekranında yeni abonelik planının tanıtımını yapmaya başladı. Tabii ki bu özellik geliştirme aşamasında olduğu için şimdilik genel kullanıma açılmadı.

 

WHATSAPP BUSINESS FİYATI NE KADAR OLACAK?


Merak edilen en önemli hususlardan biri: WhatsApp Business abonelik fiyatı ne kadar olacak? Bu hususta somut bir bilgi maalesef yok. Fakat WhatsApp’ı işletme hesabıyla kullanmıyorsanız endişe edilecek bir durum yok. Her zaman olduğu gibi bütünüyle bedava bir biçimde mesajlaşmayı sürdürebileceksiniz.

WhatsApp Business’i kullanmak için işletme sahibi olmak mecburi değil. Şahsi numaranızla da uygulamaya kayıt olabiliyorsunuz. Bu manada eğer standart bir kullanıcı olarak WhatsApp Business kullanıyorsanız, abonelik sisteminin sizi de kapsayacağını göz önünde bulundurun.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.