Wondershare UniConverter - En İyi Video Dönüştürücü İnceleme 2020

Wondershare UniConverter - En İyi Video Dönüştürücü İnceleme 2020

İyi bir video dönüştürücüye ihtiyaç duyabileceğiniz durumlarda: Wondershare UniConverter

Teknik olarak yetenekli veya bilgisayar ustası olmanıza gerek kalmadan, bir video dosyasını farklı, yaygın olarak tanınan bir formata kolay bir şekilde dönüştürmek için yeterli bir yazılım uygulaması bir video dönüştürücüdür. Bir video uyumlu bir biçime dönüştürüldüğünde, bilgisayar, akıllı telefon veya tablet gibi tercih ettiğiniz cihazlarda oynatılabilir.

Bu günlerde günlük olayların çoğu bir kamera, akıllı telefon kullanılarak kaydedildiğinden, medya prodüksiyon görevlerinizi kolaylaştırmak için etkili bir video dönüştürücü olmazsa olmaz bir programdır. Bazen kayıt cihazlarınızın yakaladığı çekimlerin farklı bir formatta olması ve özellikle eskiyse ve güncellenmiş kodek paketleri yoksa medya yürütücünüz, akıllı telefonunuz veya tabletiniz tarafından tanınmaz.

İyi bir video dönüştürücüye ihtiyaç duyabileceğiniz durumlar şunları içerir:

Format Uyumluluğu

Yukarıda belirtildiği gibi, kayıt cihazınızın kaydettiği video bunu tanınmayan bir biçimde ör. * .UNDF, görüntüleri * .MP4, * .MPG gibi daha tanınabilir bir dosya türüne dönüştürebilen video dönüştürücüsüdür.

Çözünürlük Yönetimi

Bir video 4K 60fps çözünürlükte ise ve eski medya oynatıcınız bunu desteklemezse, bir video dönüştürücü kaynak görüntüyü birkaç dakika içinde kolayca 1080p 30fps veya 720p 25fps'ye dönüştürebilir.

 

videoshareconverter.jpg

 

Videodan Ses Dosyasını Ayırma

Video çekimlerinizde ses varsa ve yalnızca görseller olmadan sese ihtiyacınız varsa, etkili bir video dönüştürücü bunu sizin için de yapabilir. Bazı dönüştürücüler ses dosyasını kaydetmek istediğiniz dosya biçimini (* .MP3, * .WAV, vb.) belirtmenize bile izin verir.

Basitçe söylemek gerekirse, tüm etkinliklerinizi ve eğlenceli vakitlerinizi kaydetmekten hoşlanıyorsanız, çekimleri tüm cihazlarınızda görünür hale getirip ayrıca arkadaşlarınızla, ve aile üyeleri ile paylaşabilirsiniz.

Wondershare UniConverter Tam Sürüm

İlk kez 2005 yılında tanıtılan Wondershare UniConverter, 15 yıl boyunca oldukça gelişti. Programın en son sürümü, kamera gibi bağlı bir harici cihazı algılayabilir. Bu fazlasıyla yararlı bir özelliktir, çünkü artık kaydedilen görüntüleri daha fazla düzenleme için doğrudan bu cihazlardan programın arayüzüne aktarabilirsiniz.

Uygulamaya eklenen bir diğer yeni özellik ise 4K çözünürlük desteğidir. Başka bir deyişle, Wondershare UniConverter'ın en son sürümü 4K dosyaları daha düşük çözünürlüğe dönüştürerek eski bilgisayarlarda, mobil cihazlarda veya yüksek UHD videoları desteklemeyen tabletlerde görüntülenebilmelerini sağlıyor.

Neden Sadece Wondershare UniConverter Kullanmalısınız?

Wondershare UniConverter sadece bir dönüştürücü değil, aynı zamanda premium planlarını ödedikten sonra bile rakiplerinin çoğunun yapamayacağı dönüştürme, prodüksiyon ve video düzenleme görevlerinin çoğunu gerçekleştirebilen eksiksiz bir medya işleme yazılımı sunar.

Wondershare UniConverter'ın sahip olduğu bazı yararlı özellikler şunlardır:

Video dönüştürücü

Wondershare UniConverter'ın ana özelliği video dönüştürmedir. Program, işleme başlamadan önce dosyaları yerel sabit sürücünüzden veya bağlı herhangi bir harici aygıttan almanıza, bir çıktı formatı, ekran çözünürlüğü ve kare hızı seçmenize ve isteğe bağlı olarak bir çıktı klasörü seçmenize olanak tanır.

Video Sitelerine ve Cihaza Özel Ayarlar

Wondershare UniConverter, gerektiğinde medya dönüştürme için seçebileceğiniz önceden yapılandırılmış birkaç ön ayar ile birlikte gelir. Örneğin, kaydedilmiş bir videoyu YouTube veya Vimeo ile paylaşmak istiyorsanız, kaynak dosyayı programın arayüzüne aktarabilir ve çıktı dosyasını paylaşmak istediğiniz hedef siteyi seçebilirsiniz. Bunu yaptığınızda, seçtiğiniz web sitesine göre çekimleriniz için en iyi dönüşüm tercihleri otomatik olarak seçilir. Benzer şekilde, Apple, HTC, LG, Samsung vb. gibi marka bir cihazda video izlemek istiyorsanız, mevcut listeden üreticiyi seçebilirsiniz ve uygulama otomatik olarak uygun dönüşüm tercihlerini belirler.

Video İndirici

Çevrimiçi olarak kullanılabilir bir video veya ses varsa, Wondershare UniConverter kullanarak dosyayı yerel sabit diskinize indirmek için URL'sini kullanabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak, uygulamanın indirdiği medya dosyası için tercih ettiğiniz biçimi de belirleyebilirsiniz.

 

videoshareconverter2.jpg

Ses Dönüştürücü

Sadece videolarla sınırlı kalmayan Wondershare UniConverter, ses dosyalarınızı gerektiğinde bir formattan diğerine dönüştürebilir. Uygulama, dönüştürme işlemine başlamadan önce çıktı dosyası biçimini seçmenizi sağlar, videoyu sese nasıl dönüştüreceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

Medya Yazıcı

Yerleşik medya yazıcıyla, bir fiyat etiketi ile gelebilecek herhangi bir üçüncü taraf uygulaması yüklemeden tüm video dosyalarınızı optik diske yazabilirsiniz.

Wondershare UniConverter'ın sahip olduğu ancak rakiplerinin hiçbirinin yapmadığı diğer özellikler:

Ekran Kaydedici - Etkileşimli videolar ve öğreticiler oluşturmak üzere bilgisayar ekranınızı kaydeder.

VR Converter - Sanal gerçeklik ortamı oluşturmak için video dosyalarını dönüştürür.

Video Kompresör - Boyutlarını azaltır ve video dosyalarını sıkıştırır.

Ses CD'si Oluşturucu - * .MP3 dosyalarından ses CD'leri oluşturur.

Ses CD'si Ripper - Ses dosyalarını bir ses CD'sinden ayıklar ve * .MP3 dosyalarına dönüştürür.

videoshareconverter3.jpg

Buradaki önemli nokta, Wondershare UniConverter ile tüm medya dönüştürme ve düzenleme görevlerinizi tek bir çatı altında gerçekleştirebilirsiniz.

Wondershare Online UniConverter

PC'nize bir program indirmek ve yüklemek istemiyorsanız, Wondershare’in Media.io adresini ziyaret ederek erişilebilen Wondershare Online UniConverter adlı çevrimiçi dönüştürme aracını her zaman deneyebilirsiniz.

Wondershare Online UniConverter, ses ve video dosyalarını dönüştürebilir, sıkıştırabilir, videoları düzenleyebilir. Portalın kullanımı tamamen ücretsizdir ve tüm özelliklerine doğrudan web tarayıcınızdan erişilebilir.

 

videoshareconverter4.jpg

Sonuç

Kısacası, Wondershare UniConverter bugün piyasada bulunan en iyi dönüşüm araçlarından biridir. Oldukça fazla özelliğe sahip olmasına rağmen, program sadedir ve bilgisayar donanımınızı veya işlemcinizi yormaz. Bununla birlikte, programın bilgisayarınızda yüklü olmasını istemiyorsanız, Wondershare Online UniConverter temel (ve hatta gelişmiş) medya dönüştürme görevlerinizde size yardımcı olmak için hazırdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.