Ya odunu seçeceksiniz, ya da TARTAN'ı

Ya odunu seçeceksiniz, ya da TARTAN'ı

Caddeden gelip geçenler tepkiyi ilgiyle izledi. Demokratik Sol Parti (DSP) Konak adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, İzmir'de 'Odun koysalar seçilir” anlayışına tepkisini farklı bir biçimde ortaya koydu.

İzmir Sokak Sanatları Atölyesi sanatçıları, Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde farklı bir siyasi tepkiyi canlandırdı. Caddeden gelip geçenler tepkiyi ilgiyle izledi. Demokratik Sol Parti (DSP) Konak adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, İzmir’de “Odun koysalar seçilir” anlayışına tepkisini farklı bir biçimde ortaya koydu.


Konak Belediye Başkan Adayı Dr.Hakan Tartan Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor.

Seçim çalışmalarının alışıldık araçlarının dışına çıkıp sokak sanatı yolu ile hem geçmiş dönemde yaptıklarını hem de yeni projelerini halka doğrudan anlatıyor.  Başkan Tartan, şunları söylüyor: “ Küçük bir grubun CHP içindeki egemenlik mücadelesine kurban gittik. Başarımız cezalandırıldı. Halka “ Anket sonucunda başarılı olan adayımızdır” denildiği halde bu sözler tutulmadı. Bir önceki seçimlerde şu an CHP’nin kurtarıcı ismi olarak görülen sayın Mustafa Sarıgül ile Eskişehir’in  efsane Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e de aynı yanlış yapılmıştır. Onlar da DSP’den belediye başkanı olmuşlardı. Halk yanlışı sandıkta düzeltir. Doğrunun ve hakkın hep yanındadır. Ben Konak halkının insanlarının onurları ile oynanması karşısında sessiz kalmayacağına inanıyorum. Ben de sayın Sarıgül ve Büyükerşen gibi halkın gönlünde olduğuma inanıyorum.”




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.