Yabancı uyruklu çift Ortaköy'deki tarihi camiyi fotoğraf stüdyosuna çevirip, nikah kıydı

Yabancı uyruklu çift Ortaköy'deki tarihi camiyi fotoğraf stüdyosuna çevirip, nikah kıydı

İstanbul Ortaköy'de bulunan tarihi Büyük Mecidiye Camisi içinde tartışmalı görüntüler. Yabancı çift için camide tören düzenlendi. Cami içi fotoğraf stüdyosu olarak kullanıldı.

Camide nikah görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Görüntülerin adresi İstanbul Ortaköy'de bulunan Büyük Mecidiye Camisi...

Yabancı uyruklu çift cami içinde nikah kıydı, davetliler eşliğinde tören düzenlendi. Tören sırasında çok sayıda açıdan kamera çekimi yapılırken, o anlar böyle kaydedildi.

 

TARİHİ CAMİDE NASIL İZİN ALDILAR?


Ortaköy'de yer alan ve İstanbul Boğazı'nın simgelerinden olan Büyük Mecidiye Camisi hem mimari özellikleri hem de geçmişiyle önemli bir kültürel miras.

İstanbul'un en özel konumlarından biri olan cami yerli-yabancı çok sayıda turistin ilgisini de çekiyor.

Ancak cami içinin fotoğraf stüdyosu olarak kullanılması yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Görüntülere kimlerin nasıl ve ne şekilde göz yumduğu, camide yapılan bu törenin nereden alınan izinle yapıldığına henüz cevap bulunamadı.

 

YABANCI UYRUKLULARA PAZARLIYORLAR


Cami içinde nikah kıyıp, tarihi mekanı fotoğraf stüdyosu olarak kullanan çiftin görüntülerinde çok sayıda davetli olduğu da görüldü.
Yabancı müşterileri hedefleyen organizasyon firması "İstanbul'da lüks düğün" başlığıyla bu görüntüler üzerinden reklamlar yaptığı da öğrenildi.

 

İşte Instagram'da tarihi Büyük Mecidiye camisi kullanılarak yapılan o reklamlardan biri:

 

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.