Yabancı uyruklu kadın E-5'te soyunarak trafiği birbirine kattı

Yabancı uyruklu kadın E-5'te soyunarak trafiği birbirine kattı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde akşam saatlerinde E-5 karayoluna atlayan yabancı uyruklu kadın, soyunarak trafiği birbirine kattı. Aracın çarpması sonucu kadın hastaneye kaldırıldı.

Yabancı uyruklu bir kadın sabah saatlerinde Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde bir sitenin önünde bilinmeyen bir nedenle panikle ağlamaya ve bağırmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar kadının yanına giderek yardım etmeye çalıştı.

 

VATANDAŞLAR UYARDI


Bir süre sonra olay yerine polis ve ambulans gelerek kadını sakinleştirirken kadın, ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Aynı kadının gece saatlerinde Beylikdüzü E-5 karayolu üzerinde soyunarak tehlikeli şekilde yürüdüğü görüldü. Yol kenarındaki vatandaşlar, süratle geçen araçların önüne atılmaya çalışan kadını uyardı.

 

ssss-017.JPG

 

KAZAYA SEBEP OLDU


Bir anda yola çıkan kadın seyir halindeki bir arabanın önüne atlayarak kazaya sebep oldu. Kadına çarpan otomobil sürücüsü güçlükle dururken vatandaşlar yerde kalan kadını kaldırıma taşıdı.

 

HASTANEYE KALDIRILDI

 

İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Kadın olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.