Yağmur Atacan'a silahlı saldırı

Yağmur Atacan'a silahlı saldırı

Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan'a silahlı saldırı düzenlendi.

Bu akşam saatlerinde Etiler Ülgen sokakta aracına binen Atacan'a seyir halindeki bir araçtan ateş açıldı.

Dizi film oyuncusu Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan, saat 17.30 sıralarında Etiler Ülgen sokakta bulunan iş yerinden dışarı çıktı. Atacan park halinde olan aracına bineceği sırada, motosikletli bir kişi tarafından ateş açıldı. Silahlı saldırıda mermi aracın ön sol camından girip arka sağ camdan çıktı.

Atacan olayı yara almadan atlatırken, araçta maddi hasar meydana geldi. Saldırının ardından Asayiş Şubesi ekipleri olay yerine geldi. Polis çevrede ayrıntılı şekilde araştırma yaptı. Atacan daha sonra ifade vermek üzere Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği’ne gitti. Yağmur Atacan, 7 Ocak’ta 45 bin dolar alacağı olduğunu iddia ettiği nikah şahidi Alper Çağrı Önal tarafından randevulaştıkları oto galerisinde dövüldüğünü iddia etmişti..

Atacan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken eşi Pınar Altuğ Atacan, haberiHürriyet'ten İsmail Bayrak'a doğruladı ve ekledi "Olay ofisimizin önünde gerçekleşti. Büyük bir olay yeri inceleme ekibi çalışma yapıyor. Eşim, arabasına bindiği sırada olmuş. Neyse ki bir şey olmadı. Eşimin şüphelendiği isimler var tabi ki, kasıt var ama bırakalım polis araştırsın". Olayın ardından polis ofiste Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ Atacan'ın da ifadelerine başvurdu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.