Yağmur İstanbul'u felç etti, İşte en çok etkilenen bölge

Yağmur İstanbul'u felç etti, İşte en çok etkilenen bölge

İstanbul’da mesai bitimi sağanak yağmur! Trafik felç oldu, yolları sel kapladı.

 

İstanbul'da iş çıkışı saatinde başlayan yağmur özelikle Sarıyer, Şişli ve boğaz çevresinde etkili olmaya başladı... Sağanak yağış nedeniyle yollar göle dönerken sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan Meteoroloji'den yapılan yeni açıklamada, Marmara ve Kuzey Ege’de sağanak yağışla birlikte kuvvetli fırtına da beklendiğini belirtilerek, vatandaşların dikkatli olmaları istendi. Fırtınanın Cumartesi günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul’da özelikle Sarıyer, Şişli ve boğaz çevresinde yağmur etkisini göstermeye başladı. Kentin bazı bölgelerinde akşam saatlerinde yer yer etkili olan sağanak yağış sürücülere zor anlar yaşattı.

Yağış özellikle Sarıyer ve Şişli ilçeleri ile Boğaz çevresinde etkili oluyor. Yağış nedeniyle yollar göl olurken araçlar yağmur suları içinde kaldı. Bazı bölgelerde su baskınları yaşanıyor. Bazı otobüslerin ise alt geçitlerde mahsur kaldığı öğrenildi.

TRAFİK FELÇ

İstanbul’da iş çıkış saatine denk gelen yağış, trafiği felç etmiş durumda. İstanbul’da şu dakikalarda trafik yoğunluğu yüzde 60’ı aşmış durumda

METEOROLOJİDEN KUVVETLİ FIRTINA UYARISI

Meteorolojiden yapılan açıklamada, Marmara ve Kuzey Ege'de sağanak yağışla birlikte kuvvetli fırtına da beklendiğini belirtilerek, vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

22054550_10212924551762842_777301333_n.jpg

 

Açıklamada, “Rüzgarın yarın (Perşembe) Marmara ve Kuzey Ege'de fırtına (50-75 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) dikkatli olunması gerekmektedir” denildi.

Fırtınanın 30.09.2017 Cumartesi günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

 

YAĞMUR ÖNCESİ BU KARELER ORTAYA ÇIKTI

 

 

İstanbul'da Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından beklenen yağmur öncesi gökyüzünü kara bulutlar kapladı.

 

istanbul-yagmur-001.jpg

Gün batımına yakın saatlerde Atatürk Havalimanı'ndan kalkan uçaklar ile kentin üzerini kaplayan kara bulutlar ilginç görüntü oluşturdu.

yag-ist.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.