Yağmura rağmen Sıla

Yağmura rağmen Sıla

Sıla, “ON’dan Kalan” konser serisinin 5. haftasında İstanbul’u bir kez daha salladı. Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen hayranlarının salonu hınca hınç doldurduğu konserde Sıla, birbirinden güzel şarkılarını hayranlarıyla söyledi.

10. sanat yılını “ON’dan Kalan” konserler serisiyle kutlayan Sıla, serinin beşinci konserinde Tim Show Center’da izleyenlerine yine muhteşem bir gece yaşattı.

Başarılı sanatçı, yağmurlu havaya kendisini yalnız bırakmayan seyircisiyle unutulmaz anlar paylaştı. ‘Bekar şarkılar’, ‘platonik şarkılar’, ‘kavuştular şarkıları’, ‘daraldılar’, ‘ayrıldılar’ ve ‘partili şarkılar’ olmak üzere 6 farklı konseptte topladığı şarkılarını, muhteşem sahne performansıyla pekiştirerek Sıla, enerjisiyle de kendine hayran bıraktı.

Konseri dinlemeye gelen ünlü isimler arasında Raşit Bağzıbağlı, Gül Gölge Saygı, Nazlı Çelik, Hande Gamgam, Öznur Yakın ve Yeliz Keskin de vardı.  

Sevilen sanatçı, biletleri şimdiden tükenen 25 Kasım Ankara Congresium konserinin ardından 27 Kasım’da yeniden Tim Show Center’da İstanbullular ile buluşmaya devam edecek. “ON’dan Kalan” konser serisi için İzmir’e 10 Aralık’ta gidecek olan Sıla, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştireceği konserle hemşehrilerine müzik ziyafeti çekecek.

 

Siyasetcafe.com

1511248889_s__la2.jpg

 

1511248889_s__la.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.