Yalan haber üzerinden siyaset yapan Ahmet Davutoğlu rezil oldu

Yalan haber üzerinden siyaset yapan Ahmet Davutoğlu rezil oldu

'Karne hediyesi et' adlı yalan haberi fırsat bilen Ahmet Davutoğlu, bu yol üzerinden iktidarı hedef göstermeye çalıştı. Ancak algı operasyonu yapılan haberin aslı ortaya çıkınca, Davutoğlu'nun da geçmişteki şatafatlı sofraları yeniden gündeme geldi.

Habertürk'te yayınlanan bir haber, sosyal medyanın gündeminde yer edindi.

Geçtiğimiz Cuma günü karneler dağıtılırken gündeme gelen bir video çok konuşulmuştu.

Bir çocuğun karne aldıktan sonra 'Annem bana karne hediyesi et aldı' sözleri sonrası muhalif kesim bu olayı provokasyona alet etmişti.

Küçük çocuğun karne hediyesinde et istediklerini iddia eden muhalif medya, bu yol üzerinden iktidara yüklenmeye çalıştı.

Anne Günay Güney, sistematik olarak yürütülen operasyona tepki göstererek gerçekleri tek tek açıkladı. Anne Günay Güney, "Haftanın 3 günü gittiğim kasap. Gırgır olsun diye çocuğuma et uzattı. Bu da senin karne hediyen olsun dedi. Orada da medya vardı." dedi.

 

"ÇOCUĞUMUN KULAĞINA FISILDAYIP SÖYLETTİLER"

 

Çocuğunun, 'Babam bana tabletim bozuldu, tablet hediye alacak' şeklindeki konuşmasının kaydedilmediğini vurgulayan Anne Güney, çocuğunun kulağına fısıldanıp çarpıtılan ifadelerin söyletildiğini aktardı.

 

ugu-007.JPG

 

"BİZİ SEÇİM MALZEMESİ YAPTILAR"

 

Anne Güney, "Bizi seçim malzemesi yaptılar. Çocuğumun üzerinden rant elde ettiler, evimiz var, arabamız var. Dükkanımız var. Çocuğumun hiçbir şeye ihtiyacı yok. Gayet rahat. Babası her istediğini alır." dedi.

 

AHMET DAVUTOĞLU ALGI OPERASYONUNDA BAŞI ÇEKTİ

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bu yalan haber üzerine bir twit paylaştı. 

"Eğer bugün bir evladımızın karne hediyesi yarım kilo et ise bizlere uyku haram! Sizler sarayınızda manda yoğurdu yiyip, ejder meyveli smoothie içerken bu asil millet açlıkla mücadele ediyor. Bu karanlık günler geçecek, refah ve bolluk gelecek." ifadeleriyle kendine bir fırsat yaratmaya çalışan Davutoğlu, asparagas haber üzerinden iktidarı eleştirdi.

 

ooooooo.JPG

 

GERÇEK ORTAYA ÇIKINCA KENDİ GEÇMİŞİ ORTAYA DÖKÜLDÜ

 

Davutoğlu'nun bu paylaşımından sonra, yapılan haberin tamamen algı içerikli olduğu ve gerçeği yansıtmadığı ortaya çıkınca sosyal medya kullanıcıları Ahmet Davutoğlu'nun kendi dönemindeki ihtişamlı sofralarını hatırlattı.

Küçük çocuğun aç kaldığını savunan Davutoğlu'nun geçmiş dönemlerde poz verdiği kahvaltı sofralarında yok yok...

 

yyyyyyyyyyyyy-002.JPG

 

Binlerce sosyal medya kullanıcısı Ahmet Davutoğlu'nun bu algı çalışması üzerine tepki gösterdi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.