Yalıda dehşet dakikaları!

Yalıda dehşet dakikaları!

Yemek siparişi veren bekçi Ahmet A.'yı esir alıp yalıyı soymaya kalkan garson ile âşığı, bekçinin kurtulması üzerine yakalandı.

İstanbul Sarıyer Baltalimanı Hisar Caddesi üzerinde bulunan bir yalıda bekçi olarak çalışan Ahmet A., yiyecek sipariş ettiği dönercide garson olarak çalışan Tekin I. ile samimi oldu.


Bekçinin güvenini kazanan Tekin I. yalıyı soymak için uygun zaman kollamaya başladı. Yalıda kimsenin olmadığı bir gün sevgilisi Esra N. ile Ahmet A.'nın yanına giden Tekin I., bekçiden yalının anahtarlarını istedi. Direnen Ahmet A.'yı bağladıktan sonra yere yatırıp öldüresiye döven saldırganlar, anahtarla girdikleri evdeki değerli eşyaları toplamaya başladı. Ancak bu sırada Ahmet A. elindeki ipleri çözmeyi başardı. Yalının alarm sistemini çalıştıran Ahmet A., soygun olduğu bilgisinin polis merkezine ulaşmasını sağladı. Polisler iki sevgiliyi suçüstü yakaladı.

38'ER YIL HAPİS İSTENDİ

Tutuklanarak cezaevine konulan iki sevgili hakkında "cebir ve tehdit veya hile ile bir kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "yağma", "kasten yaralama" suçları kapsamında 38'şer yıl hapis istemiyle dava açıldı. Şüpheliler önümüzdeki günlerde Ağır Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.