Yalıkavak Marina yönetiminden flaş Mehmet Ağar açıklaması

Yalıkavak Marina yönetiminden flaş Mehmet Ağar açıklaması

Bodrum Yalıkavak Marina Şirketi, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın görevinden ayrılma isteği üzerine marinadaki yönetim kurulu başkanlığının sona erdiğini açıkladı.

Bodrum Yalıkavak Turizm ve Yat Limanı Yatırımları ve Ticaret AŞ, Ağar ile ilgili açıklama yaptı.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

 

"Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Ağar, 17.05.2021 tarihi itibariyle görevinden ayrılma isteğini yazılı olarak tarafımıza bildirmiş, ancak gerekli duyurunun yapılması Sayın Ağar'ın geçirmiş olduğu ağır ameliyat sonrasına bırakılmıştır. Bu vesileyle Sayın Mehmet Ağar'ın şirketimizdeki görevinin sona erdiği bilgisini kamuoyu ile paylaşır, bu zamana kadar verdiği katkı ve hizmetler için kendisine teşekkür ederiz."

Bodrum Yalıkavak Turizm ve Yat Limanı Yatırımları ve Ticaret AŞ açıklamasını, Ağar’ın danışmanı Necmi Hatipoğlu sosyal medya hesabından duyurdu.

SÜLEYMAN SOYLU ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarının ardından katıldığı bir TV kanalındaki programda Mehmet Ağar’a çağrıda bulunarak “Sayın Ağar’ın marinada görev alması doğru mu? 48 saat içinde ben olsam ayrılırım. İçişleri Bakanı olarak söylüyorum” demişti.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.