Yalova'da devir teslim yapıldı

Yalova'da devir teslim yapıldı

Yalova Belediye Başkanlığına seçilen Vefa Salman, görevi Belediye Başkan Vekili Ömer Aslan'dan devraldı.

Kentte 1 Haziran'da yenilenen seçimde CHP'den belediye başkanlığına seçilen Salman, devir teslim töreni öncesinde belediye binası önünde, çok sayıda partili tarafından karşılandı.


Zabıta mangasını selamlayan Salman, daha sonra makama çıktı. Burada,Yalova Belediye Başkan Vekili Ömer Aslan ve Salman, birbirlerine çiçek takdim etti.

Görevi Aslan'dan devralan Selman, yaptığı konuşmada, seçimi ikinci kez kazandığını belirterek, "Sonuçta ilk defa kazanmadık burayı. İkinciyi kazanıyoruz. Bu halkın iradesi. Zaten kazandım. İkinci kez seçime gidildi. Başından beri ben Allah'ın adaletine inanmış bir insanım. Tecelli edeceğine emindim. En ufak bir heyecanım, kuşkum, endişem yoktu. O da bugün nasip oldu. Geldik tekrar makamı devraldık" dedi.

Göreve kaldığı yerden devam edeceğini söyleyen Salman, şunları kaydetti:

"Makamlar, mevkiler geçici. Benim için önemli olan insanlara en iyi şekilde hizmet etmek. Açık ve net söylemek gerekirse ben insanları, Yalova'yı çok seviyorum. Zaten onun için kazandım seçimi. Bunu bütün Türkiye böyle bilsin. Bundan sonra Türkiye'de siyaset yapan tüm insanlar eğer bu mantıkla hareket ederse, aday adaylığı sürecinden kazanacaklarına inanıyorsa ve bu inancı da çalışmayla pekiştirdikleri zaman başaramayacak bir iş yok. Bu çalışmanın başarısıdır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.