'Yandaşlara o meydanı dar ederiz'

'Yandaşlara o meydanı dar ederiz'

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız Türkiye'yi karış karış geziyor. Yıldız, yeni durağında AKP'yi topa tuttu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, “Genç yol arkadaşlarımız tarihe geçecek bir mücadele sergiliyor. Biz bu baskının ve zorbalığın altında demokrasi mücadelemizi taçlandırmak için her türlü bedeli ödemeye hazırız” dedi.

 

Türkiye turunu İç Anadolu kentlerini ziyaret ederek sürdüren İrfan İnanç Yıldız’ın son durağı Kırıkkale ve Kırşehir’di. Önce Kırıkkale’ye uğrayan Yıldız’ı İl Gençlik Kolları Başkanı Mesut Karakurt ve belediye başkan adayları karşıladı. İlk ziyaretini Yahşiyan ilçesine gerçekleştiren Yıldız, burada Pazar günü açılacak olan Gençlik Kolları Üniversite Seçim İrtibat Bürosu’nun hazırlıklarını yerinde inceledi.

 

Daha sonra İl Başkanlığı’nı da ziyaret eden Yıldız, partililerle ve Gençlik Kolları ile örgüt toplantısı düzenledi. Kırıkkale programını tamamlayan Yıldız daha sonra Kırşehir’e geçti. Burada İl Gençlik Kolları Başkanı Mesut Karakurt’un eşliğinde sabahın çok erken saatlerinde büyük bir genç kitlesi ile karşılanan Yıldız, kent meydanında oluşturulan Gençlik Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi.

 

Adeta mitinge dönüşen açılışta bir konuşma yapan Yıldız şunları söyledi: “Seçime 22 gün kaldı. Kurul üyesi arkadaşlarımla birlikte ülkeyi karış karış geziyoruz. Karadeniz gezimizi tamamladık, bugün İç Anadolu’dayız, daha sonra Doğu ve Güneydoğu illerimize gideceğiz. Gittiğim yerlerde gördüğüm kadarıyla siyasi partiler ilk defa bu kadar yoğun baskı altında seçim çalışması yürütüyor. Adeta demokrasiden yoksun bir zorbalık dönemi yaşıyoruz. Ne yazık ki; Recep Tayyip ve kurmayları bu seçimi bir genel seçim havasında yaşatmak istiyor.

 

Gençlik Kolları’ndaki yol arkadaşlarımız sabahlara kadar partisinin bayrağını bir basamak daha yukarı asabilmek, bir kapı daha çalabilmek, yolsuzlukları ve rüşvetleri bir vatandaşımıza daha anlatabilmek için olağanüstü bir çaba gösterdiğini belirten Yıldız şöyle devam etti: “Genç yol arkadaşlarımız tarihe geçecek bir mücadele sergiliyor. Bayraklarımız kesiliyor, pankartlarımız yırtılıyor. Biz bu baskının ve zorbalığın altında demokrasi mücadelemizi taçlandırmak için her türlü bedeli ödemeye hazırız. Ama herhangi bir ilde bir tane yol arkadaşımın burnu dahi kanarsa, AKP’ye ve yandaşlarına, valisine, emniyet müdürüne o ilin meydanını dar ederiz.”

 

Yıldız Kırşehir programının ardından Niğde ve Karaman’a hareket etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.