Yangınlardan etkilenen bölgeler ’Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi’ ilan edildi

Yangınlardan etkilenen bölgeler ’Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi’ ilan edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, orman yangınlarından etkilenen bölgelerini 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.

Türkiye, 4 gündür orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Bakan Pakdemirli'nin son açıkladığı verilere göre, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yangınlara ilişkin son verileri paylaştı.

Son olarak Adana Kozan'daki ve Muğla Fethiye'deki yangınların kontrol altına alınmasıyla 5 ilde 10 noktada yangınlar devam ediyor. 88 noktadaki yangınlar ise kontrol altına alınmış durumda.

 

"MİLLETİMİZİN YARALARINI SARACAĞIZ"

 

Yangınlardan dolayı pek çok vatandaşımız mağdur oldu ve evlerini terk etmek zorunda kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda söz konusu bölgelerin afet bölgesi ilan edildiğini söyleyerek, "Orman yangınlarından etkilenen bölgelerimizi "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan ettik. Milletimizin yaralarını sarmak, zararını karşılamak, imkânlarını öncekinden de iyi hale getirmek için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz" sözlerine yer verdi.
 

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.