Yardım değil ticari çıkar! CHP'li Başkan yardım zarflarının içine kartvizitini bıraktı 

Yardım değil ticari çıkar! CHP'li Başkan yardım zarflarının içine kartvizitini bıraktı 

Uşak CHP İl Başkanı Ali Karaoba, muhtaç ailelere dağıtılan yardım çeklerinin içinde bulunduğu zarflara kendine ait Bilim Tıp Merkezinin kartını koyduğu ortaya çıktı.

Uşak CHP İl Başkanı Ali Karaoba'nın Ramazan ayı dolayısıyla muhtaç ailelere dağıtılması için teşkilat tarafından toplanan yardım çeklerinin de içinde bulunduğu zarflara kendine ait Bilim Tıp Merkezinin kartını koyduğu ortaya çıktı.

 

"Yardımlarımızda bir elin verdiğini diğer el görmeyecek" diye halkın gözünü boyamaya çalışan CHP'nin yardım skandalları bitmiyor. Bunun son örneği Uşak'ta yaşandı. 

Muhtaç ailelerin kullanması için verilen alış veriş çeklerinin bulunduğu zarflara ortağı olduğu kliniğinin isminin ve Ali Karaoba’nın kendi adı yazılı olduğu kartvizitini koyması Karaoba'nın ticari çıkar sağlamaya yönelik bir girişimi olarak yorumlandı. 

CHP'lilerin topladığı yardım kampanyası zarflarının içinde CHP ile ilgili herhangi bir logo vs olmaması ama Ali Karaoba’nın kartvizitinin bulunması olayın yardımdan ziyade kişisel bir reklamdan öteye gitmediğini ortaya koydu.

 

kartvizit-siyasetcafe-min.jpg

 

Skandalın ortaya çıkmasından sonra zor durumda kalan Uşak CHP il teşkilatının Ali Karaoba'ya adeta kazan kaldırdığı öğrenildi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.