Yargıtay Başkanı Cirit'ten flaş FETÖ uyarısı

Yargıtay Başkanı Cirit'ten flaş FETÖ uyarısı

Yargıtay’ın kuruluşunun 150. yılına özel gerçekleştirilen etkinlikte açıklama yapan İsmail Rüştü Cirit, çok önemli FETÖ uyarısında bulundu.

Yıldırım Beyazıd Üniversitesi’nde düzenlenen sempozyumda konuşan Yargıtay Başkanı Cirit, FETÖ’nün 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği hain darbe girişimini hatırlattı ve dikkat çeken uyarılar yaptı.

Başkan Cirit, Türk yargısının 15 Temmuz menfur darbe girişimine karşı ayakta dimdik durduğunu, boyun eğmediğini kahramanlık örneği sergilediğini belirtti.

BAŞKAN CİRİT’TEN FETÖ UYARISI

FETÖ itirafçılarına dikkat çeken Başkan Rüştü Cirit, son günlerde FETÖ itirafçılarının, FETÖ ile mücadele eden Yargıtay üyelerine karşı FETÖ elebaşı Gülen’in “İtirafçı ol, iftira et” talimatına uygun olarak hareket ettiğini, gerçek olmayan ve dayanıksız iddialarda bulunmak suretiyle haysiyet cellatlığına soyunduğunu ifade etti.

FETÖ elebaşı Gülen’in talimatının ardından FETÖ itirafçılarının, Yargıtay’ın kurumsal kimliğini zedelemek düşüncesi ile hareket ettiğini, bu ve benzeri algı operasyonlarına müsaade etmeyeceklerini belirtti.

Öte yandan Başkan Cirit, geciken adaletin adalet olmadığını da dile getirdi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.