Yarı fiyatına tam 26 bin araç satılığa çıktı! Büyük iflasta koşan alıyor

Yarı fiyatına tam 26 bin araç satılığa çıktı! Büyük iflasta koşan alıyor

Fleetcorp adlı şirketin iflasının ardından, 26 bin aracı icra tarafından yarı fiyatına satışa çıkarıldı.

Araç kiralama sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Fleetcorp iflasını duyurmuştu. İstanbul İcra Müdürlüğü, şirkete ait 26 bin aracı yarı fiyatından satılığa çıkardı.

İHA’da yer alan habere göre, Türkiye’de 26 bin araçlık filosu ile faaliyet gösteren Fleetcorp’un iflas etmesinin ardından şirket bünyesinde bulunan araçlar, İstanbul İcra Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu.

Finans kurumlarına ve alacaklı banklara olan toplam borcu 1.3 milyar TL’ye ulaşan Fleetcorp’un iflasıyla birlikte İstanbul’daki bir çok otopark bu firmaya ait araçlarla dolma noktasına geldi. Üst sınıftan alt sınıfa kadar bir çok araca sahip olan şirketin araçları her kesimden alıcıya sunuluyor.

İcra yoluyla araçları satan firmanın yetkilisi Caner Çakı, bu durumun araç alacak olanlar açısından büyük bir fırsat olduğunu belirtti.

Caner Çakı, şirketin iflasını ilan etmesinin ardından araç değerlerinin yarı fiyattan satışa çıktığını, satışlar için ne kadar başvuru olursa o kadar iyi olacağını düşündüğünü söyledi.

İhaleye girecek vatandaşların araçları piyasa fiyatlarının çok altında alacağını söyleyen Çakı, Türkiye Cumhuriyeti her vatandaşın bu ihaleye girebileceğini aktardı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.