Yarın CHP işgal edilecek!

Yarın CHP işgal edilecek!

CHP'nin muhalefetini yetersiz bularak sosyal medyada binlerce kişi tarafından oluşturulan "Occupychp" adlı grup, yarın CHP'i işgal edecek.

CHP'nin muhalefetini yetersiz bularak sosyal medyada binlerce kişi tarafından oluşturulan "Occupychp" adlı grup, yarın CHP'i işgal edecek.


Gazetevatan'ın haberine göre;30 Mart yerel seçimlerinin ardından İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere birçok ilden örgütlenen çoğunluğu gençler, illerdeki seçim usülsüzlükleri iddialarını sosyal medya üzerinden paylaşıp bir grup oluşturdu. "Occupychp" adlı grup CHP'nin muhalafetini de yetersiz bulup partinin yeniden inşa edilmesi gerektiğini ifade ederek üyelik kampanyası başlattı. Gençler yarın saat 13:00'te CHP'de buluşacak. Daha fazla gencin katılıp CHP'yi "işgal etmesi" için de CHP yönetimi de özel çalışma yapıyor.


BUNUN MÜCADELESİNİ VERİYORUZ

Yarın CHP'yi işgale gelecek gençleri CHP Gençlik Kolları üyeleri karşılayacak. Gençlere CHP'ye üye olmaları çağrısı yapılacak. CHP'nin görüşleri anlatılacak gençlerin eleştirileri ele alınacak. 


Dün akşam "Oyum Ankara”, “Oy ve Ötesi” gibi oluşumlarla da bir toplantı yapılarak yarınki toplantıya katılımın nasıl artırılacağı ele aldı. CHP Genel Merkezi'ndeki etkinliğe parti yöneticilerinin de gelmesi bekleniyor. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, "CHP ne kadar genç dil kullanırsa CHP de Türkiye'de o kadar gençleşir, demokratikleşir. 'CHP'yi işgal edelim' adıyla örgütlenen arkadaşlar daha genç daha dinamik bir CHP istiyor. Bizim de 1-2 yıldır verdiğimiz mücadele zaten bu. Doğru koordine olmamız için, hep beraber çalışmamız için neler yapacağımızı konuşacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.