Yasağı delen kadın polisi gördü, fenalaştı!

Yasağı delen kadın polisi gördü, fenalaştı!

Koronavirüs nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağı sırasında polisler Avcılar sahilinde yürümekte olan bir kadın tespit etti. Kadın, polisleri görünce tansiyonunun çıktığını ve yürüyerek hastaneye gitmek istediğini söyleyince ambulans çağrıldı.

Avcılar Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri sahil kesiminde devriye gezerken, İskele Caddesi'ndeki İDO iskelesi yakınlarında bir kadını görünce durdurarak, kimlik kontrolü yapmak istedi. Kadın polisleri görünce kendisini bırakarak, kaldırıma otururken, hasta olduğunu, tansiyonunun 9'a düştüğünü, sahil şeridi boyunca yürüyerek Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne gitmek istediğini söyledi.

 

Yanında kimlik bulunmadığını, adının Hatice Boşnak olduğunu belirten kadın, bir ara oturduğu kaldırımdan kalkmak isterken sendeledi. Polis, 112 Acil Servis'i arayarak ambulans isterken, Boşnak, "Ambulans gelmez diye buradan minibüse binmeyi düşündüm. Minibüs de geçmedi. Hastaneye yürüyerek gitmeyi düşündüm. Geçenlerde düşmüştüm, burnumdan kan gelmişti, ambulans gelmedi" dedi. Kısa süre içerisinde gelen 112 ambulansındaki görevliler tansiyonunu ölçtükleri kadını genel sağlık kontrolünün yapılması için hastaneye götürdü.

1korona-091.jpg

1youtube-144.jpg

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.