Yaşar Okuyan anıracak mı?

Yaşar Okuyan anıracak mı?

24 Haziran seçimleri öncesinde ‘MHP barajı geçerse anırırım’ diyen Yaşar Okuyan anıracak mı? Okuyan flaş bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar;

Seçimler öncesi katıldığı bir televizyon programında MHP'nin barajı aşamayacağını ileri süren  Yaşar Okuyan, hızını alamayarak MHP’nin barajı geçmesi durumunda anıracağını ifade etmişti.

Seçimin kaderini belirleyen Milliyetçi Hareket Partisi için "Barajı geçmesi durumunda anırırım" diyen Yaşar Okuyan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Okuyan, seçim sonuçlarının netleşmesi ardından sosyal medyadan açıklama yaptı. Bahçeli ve MHP'den özür dileyen Okuyan, "Evet, MHP yüzde 10 barajını geçemeyecek iddiasında bulunmuş idim. Bahçeli ve MHP'den özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

YAŞAR OKUYAN NE DEMİŞTİ?

Okuyan, konuk olduğu canlı yayında MHP'nin kendi başına oy oranının 3,8 ile 6,5 arasında olduğunu söyleyerek, "Devlet Bahçeli'ye söylüyorum. Babayiğit adamsan girsene tek başına, göreyim seni. Bahçeli tek başına seçime girsin, barajı geçsin, Tandoğan meydanına gidip anırmayan Yaşar Okuyan şerefsizdir. O kadar net söylüyorum. Hadi anırtsın lan beni" demişti.

İŞTE YAŞAR OKUYAN'IN O VİDEOSU

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.