Yaşlı kadının estetik sonrası değişimi görenleri şoke etti

Yaşlı kadının estetik sonrası değişimi görenleri şoke etti

Yaşlı bir kadının yaptırdığı estetik sonrası değişimi sosyal medyanın gündemindeydi. Kadının ameliyat öncesindeki ve sonrasındaki görüntülerine görenler inanamadı.

Son yıllarda birçok insanın başvurduğu estetik ameliyatlar kimi zaman çok büyük değişimlere neden olabiliyor. Sosyal medyada estetikten önceki halini ve estetik sonrası halini paylaşan yaşlı bir kadın gündemdeydi.

 

GÖRENLER DEĞİŞİME İNANAMADI

 

Estetik ameliyat öncesi görüntülerde doktorun "En çok kim için bu ameliyatı istiyorsunuz?" sorusuna yanıt veren kadın "Kendim için istiyorum" dedi.

Daha sonra kadının estetik sonrası görüntüleri gördüğümüz videoda oldukça başarılı bir ameliyat yaşandığını söyleyebiliriz.

Kadın "Ellerinize sağlık. Çok sayıda arkadaşımın da sizlere selamı var. Size sonbahardan sonra baya bir talep olacaktır" diyerek doktora teşekkür etti.

 

 

SOSYAL MEDYADA İNANMAYANLAR OLDU


Sosyal medyada videoya yapılan yorumlar arasında "Sesine de mi estetik yaptınız?" diyerek inanmayanlar da oldu. Buna cevap olarak kadının komşusu olduğunu belirten bir vatandaş "Takma dişler çıkınca konuşamamış ilk videoda. 2. Video 2 hafta önce kontrolde çekildi. Karşı daire Komşum kendisi. Nisan ayında ameliyat oldu." diyerek cevap verdi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.