Yavaş haberinde iç giyim mağaza çalışanı kaynak gösterildi

Yavaş haberinde iç giyim mağaza çalışanı kaynak gösterildi

Hakkındaki iddialar nedeniyle Türkiye medyasına konuşmaktan çekinen CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş İngiliz Financial Times'a konutu.  

Yerel seçimlere bir hafta kala, İngiltere merkezli Financial Times tarafından hazırlanan bir haberde iki çocuk annesi olarak tanıtılan ve sadece ismi kullanılırken diğer bir açıklamayı ise ‘iç giyim mağazasında çalışan kadın’ olarak görüşler aktardı.

İngiliz Financial Times’ın, 'İhmal edilen Ankara, Erdoğan'ı küçük düşürmekle tehdit ediyor' başlıklı haberinde, muhalefetin 'sağ kanat' adayı Mansur Yavaş'ın ise 'farklı bir mesaja sahip olduğu' belirtiliyor.

Mansur Yavaş, İngiliz gazetesine yaptığı açıklamalarda, bu seçimin cumhurbaşkanı için sonun başlangıcı olduğunu düşünmediği aktarıldı.

İNGİLİZ MEDYASI MANSUR YAVAŞ’I GERÇEKÇİ BULDU

Financial Times'ın 'gerçekçi' olarak tanımladığı CHP Ankara adayı Mansur Yavaş ayrıca, Ankara'da alınacak bir galibiyetin muhalefete moral desteği olacağını söyledi.

Haberde, ayrıca Anar araştırma şirketinin sahibi İbrahim Uslu'nun da "Sonuna kadar başa baş devam eden bir yarış olacak" ifadelerine yer verildi.

NAZLI ADLI BİR KADININ KONUŞMASI KAYNAK GÖSTERİLDİ

Son dönemde ülke ekonomisinde yaşanan dalgalanmaların AK Partili seçmeni de kızdırdığı aktarılan haberde, 2 çocuk annesi Nazlı'nın "Her zaman oyumuzu Erdoğan'a verdik, ancak bu sefer vermeyeceğiz" ifadelerine yer verildi.

İÇ GİYİM MAĞAZA ÇALIŞANI ‘BİR KADIN’ GÖRÜŞÜNE YER VERİLDİ

Bir iç giyim mağazasında çalışan ve 4 kardeşinin de aylar boyunca işsiz olduğunu söyleyen bir kadın ise, "Ailem genellikle AK Parti'ye oy verir, ancak bu sefer onları desteklemeyeceğiz. Onlar ülkenin iflasından sorumlular" dedi.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.