Yavaş'ın mitinginde CHP'li adaya dayak

Yavaş'ın mitinginde CHP'li adaya dayak

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın Beypazarı'nda düzenlediği mitingde, CHP'li ilçe belediye başkan adayı, bozkurt işareti yapan MHP'li bir grup tarafından tartaklandı

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın Beypazarı'nda düzenlediği mitingde, CHP'li ilçe belediye başkan adayı, Yavaş'ı desteklemeye gelen ve bozkurt işareti yapan MHP'li bir grup tarafından tartaklandı.

 

İlçe meydanında düzenlenen mitingde, MHP'li bir grup, CHP adayı Yavaş'a destek vermek üzere miting alanına geldi. Ellerinde MHP bayrağı bulunan ve bozkurt işareti yapan grup, konuşma yapılacak platforma çıkmak isteyen CHP Beypazarı Belediye Başkan adayı Abdullah Özdemir'i engellemek istedi. Yaşanan arbede sırasında zor anlar yaşan Özdemir, MHP'li grup tarafından tartaklandı. Özdemir, yaşanan itiş kakış sonrası platforma çıkabildi.
 
CHP Beypazarı Belediye Başkan adayı Abdullah Özdemir, daha sonra yaptığı açıklamada, MHP'ler tarafından platforma çıkmasının engellenmeye çalışıldığını söyleyerek, kalabalığın arasındaki gençlerin sürekli kendisine vurduklarını aktardı. Özdemir, zor da olsa platforma çıkmayı başardığını ifade etti.
 
CHP İlçe Başkanı Ali Uysal da platforma çıkmaya çalıştıkları sırada MHP'li bir grup tarafından belediye başkan adaylarının tartaklandığını belirterek, olmaması gereken bir olay yaşadıklarına dikkati çekti.
 
Olay daha fazla büyümeden önlenirken, MHP'li grup miting sonuna kadar attıkları slogan ve yaptıkları bozkurt selamıyla Mansur Yavaş'a desteklerini sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.