Yavru kediye tecavüz eden sapık tahliye edildi

Yavru kediye tecavüz eden sapık tahliye edildi

Skandal karar… İstanbul Eyüpsultan'da yavru kediye tecavüz eden sapık tahliye edildi. İşte haberin ayrıntıları;

İstanbul’da bir kediye tecavüz ederek ölümüne neden olmakla suçlanan 55 yaşındaki Bilal Ç.’ye indirim uygulanmadan üç yıl hapis cezası verildi.

Eyüpsultan ilçesinde yaşayan B.Ç.’nin 18 Haziran’da evinde üç aylık yavru kediye tecavüz ettiği iddia edilmiş, adam 19 Haziran’da tutuklanmıştı. Çağlayan adliyesindeki İstanbul 14’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşması bugün yapıldı.

Tutuklu sanık Bilal Ç., duruşmaya Silivri Cezaevi’nden SEGBİS yöntemiyle katıldı.

VETERİNER ANLATTI

Duruşmada tanık sıfatıyla dinlenen veteriner Tanju Anlaş, olay günü üç aylık yavru kedinin kendisine getirildiğini belirterek “Kedinin makatının zorlandığını ve büyük bir açıklık olduğunu gördüm. Bir yabancı cisim sokulduğunu gözlemledim. Dokular zarar görmüştü. Hayvan ciddi anlamda çok fazla korkmuştu” dedi.

Söz alan avukatlar da sanığın en üst hadden cezalandırılmasını talep etti.

Şikayetçi Rafet Altınkaynak, “Vicdanların rahatlaması, benzer durumlara emsal teşkil etmesi için sanığın en üst hadden cezalandırılmasını talep ediyorum. Şikayetçiyim” dedi.

Söz verilen sanık Bilal Ç. de olay günü alkollü olduğunu ve hiçbir şey hatırlamadığını belirterek “Öyle bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Öyle bir şey yaptıysam pişmanım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Öyle bir şey yaptıysam ölmeye de razıyım. Pişmanım” ifadelerini kullandı.

CEZA VE TAHLİYE

Mahkeme heyeti, sanık Bilal Ç.’ye ‘haksız yere sahipli hayvanı öldürme işe yaramayacak hale getirme’ suçundan üç yıl hapis cezası verdi.

Sanığa iyi hal indirimi uygulanmadı ama cezayla birlikte tahliyesine karar verildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.