Yaz havası için geri sayım…

Yaz havası için geri sayım…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yeni haftaya dair yayınladığı hava tahmin raporuna göre yağışların etkisi günden güne azalacak ve hava sıcaklıklarında hissedilir derecede artış yaşanacak.

Gelecek hafta sonuna kadar Türkiye yaz havasını hissetmeye başlayacak.

Nisanda sürpriz soğuklar yaşatan havalar geride kaldı ve son haftalarda hava sıcaklıkları yükselişe geçti. Meteoroloji’nin tahminlerine göre bugünden itibaren hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkmaya başlayacak ve yağışlar etkisini bir süreliğine azaltacak. Perşembe günü İstanbul’da hava sıcaklığı 22 dereceye ulaşacak.

DOĞU BÖLGELERE TOZ TAŞINIMI UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Anadolu, Akdeniz’in iç kesimleri, Karadeniz, Doğu Anadolu ve Adıyaman çevreleri ile sabah saatlerinde Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar, akşam ve gece saatlerinde Osmaniye ve Hatay çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Güneydoğu Anadolu bölge geneli ile Doğu Anadolu’nun güney ve doğusunda toz taşınımı bekleniyor.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.