Yazarımız Veysel Boğatepe dört ay önce yazmıştı! Trump'ın eski danışmanından flaş korona açıklaması

Yazarımız Veysel Boğatepe dört ay önce yazmıştı! Trump'ın eski danışmanından flaş korona açıklaması

ABD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanı Roger Stone, Yazarımız Veysel Boğatepe'nin aylar önce kaleme aldığı iddiasını doğrular nitelikte açıklamalarda bulundu.

Siyasetcafe yazarı Veysel Boğatepe 16 Temmuz'da Dijital çağın oyun kurucuları başlıklı bir köşe yazısı kaleme almıştı.

Boğatepe o gün kaleme aldığı yazısında koronavirüsü Bill Gates'in geliştirdiğini iddia etmişti.

 

Boğatepe yazısında şunları söylemişti:
 

'Çağın vebası Covid-19 ilk olarak Çin’in Vuhan kasabasında ortaya çıktığında “ABD, biyolojik silah ile Çin’i vurdu” şeklinde genel bir yargı oluşmuştu.

Oysa farklı iki tarihlerde gerçekleştirilen simülasyon ile dijital düzene geçişin provası yapılıyordu. Evet, provaların ikisi de ABD’de yapılmıştı fakat ABD’nin bu organizasyondaki rol ve görevinin ne olduğu henüz netlik kazanmış değil. 

Simülasyonların ilki, 2010’da yapıldı ve “Dünyada bir salgın hastalık olursa en başarılı ülke hangisi olur?” sorusuna yanıt arandı.

Bu sorunun yanıtı, Çin’di. Çözüm olarak da “Biyometrik Çip” gösterildi.

Simülasyonu gerçekleştirenler ise dünya kamuoyunun tanıdığı Bill-Melinda Gates Vakfı ile Rockfaller şirketiydi.

Dokuz yıl sonra gerçekleştirilen ikinci simülasyonun konusu ise yine aynıydı fakat bu defa Bill-Melinda Gates Vakfı’nın yanında Dünya Ekonomi Topluluğu da (DAVOS) yer almıştı.

Salgının “Brezilya’dan başlayarak Portekiz, Avusturalya, Çin ve ABD gibi ülkelere yayılsa sonucu ne olur? sorusuna Aşılama Sistemi” yanıtı verilirken çözüm olarak da Dijital Kimlik” gösterildi. İşte bu iki provadan hemen sonra Bangladeş pilot ülke seçildi ve hükümet ile anlaşma sağlandı.

Ardından ABD, İsveç gibi ülkelerde “Sizi üstün insan yapalım, güvenceye alalım” şeklindeki kamu spotlarıyla, vaatlerle yoğun propaganda yaptılar. Tüm bunlar, aşılama sisteminin biyometrik cip’e entegre edilebilirliğini test etmek içindi.

Biyometrik çip önerisine başta İsveç olmak üzere ABD ve Bangladeş gibi ülkelerde olumlu yanıt verenler oldu. Bu kişiler aynı zamanda dijital çağın kobayı olmayı kabul ederken yarı biyonik, robot (cyborg) insan durumuna geldiler. Pek tabi ki oyunu kuranlar, yukarıda isimlerini verdiğim şirketlerle sınırlı değil, 1915’ten beridir savaşı organize eden finansörlerdir. Bunlar küresel çok uluslu şirketlerdir ki çoğunu Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) arkasında görebilirsiniz. İlerleyen tarihlerde WHO’nun, biyometrik cip ile salgın hastalığın kontrol edilebileceği yönünde bir açıklaması olursa da şaşırmayalım.'

 

TRUMP'IN ESKİ DANIŞMANINDAN BİLL GATES İDDİASI!

 

ABD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanı Roger Stone, Boğatepe'nin aylar önce kaleme aldığı iddiasını doğrular nitelikte açıklamalarda bulundu.

Stone yaptığı açıklamada korona virüsün Microsoft'un kurucusu Bill Gates tarafından üretildiğini söyledi.

Korona virüsün sonunda insanların vücuduna mikroçipler takılacağını söyleyen Stone, "Microsoft'un kurucusu Bill Gates insanlara mikroçip takmak için Koronavirüs'ü üretti. Kimse benim bedenime çip takamayacak" dedi.  

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.