Yazılarına ara verdiğini duyuran Yılmaz Özdil kovuldu mu?

Yazılarına ara verdiğini duyuran Yılmaz Özdil kovuldu mu?

Geçtiğimiz haftalarda Bodrum'un Bitez Mahallesi'nde bulunan 4,6 milyon liralık villası kaçak çıkan yazar Yılmaz Özdil, yazılarına ara verdiğini duyurdu.

Geçtiğimiz haftalarda yazar Yılmaz Özdil'in Bodrum'un Bitez Mahallesi'nde, bulunan 4,6 milyon liralık villası kaçak çıkmıştı.

Villa yürürlükteki imar planında, 'ticaret alanı' sınırları içinde kalmasına rağmen Özdil ailesi, yapıyı villaya çevirmişti.

142,5 metrekare iskanlı yapı; depo, jeneratör odası, bodrum kat ilavesi yapılarak 310 metrekareye çıkarılmış bunun üzerine Özdil ailesi 'İmar Barışı'na başvurmuştu.

 

 

Ancak 'İmar Barışı' sonrasında da kaçak yapılaşmaya devam edildiği, 2018 yılında kaçak olarak 45 metrekarelik teras ve müştemilat yapıldığı belirlendi.

Bu gelişmenin ardından villadaki imara aykırı alanlar belirlenip, inceleme başlatıldı. İncelemenin tamamlanmasının ardından villa, Bodrum Belediyesi tarafından mühürlendi.

Dün de yıkım için işlemler başlatıldı.

 

YILMAZ ÖZDİL KOVULDU MU?

 

Bu dönemde zor günler geçirdiğini belirten Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, köşe yazılarına ara verdiğini açıkladı.

'Vicdanı olan herkes biliyor' başlığıyla bir yazı yayınlayan Özdil, 'Günlük yazıya odaklanıp baskıya yetiştirebilmem maalesef imkansız. Az biraz izin rica ediyorum' dedi.

Bodrum'daki villası ile ilgili kendisi ve eşi hakkında linç kampanyası başlatıldığını iddia eden Özdil'in bu gelişmeler nedeniyle Sözcü'den kovulduğu iddia edildi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum