Yemek  yazarı Aydan Üstkanat’tan yeni kitap

Yemek yazarı Aydan Üstkanat’tan yeni kitap

Sanatçı, yazar ve fotoğrafçı kimlikleriyle de tanınan yemek ustası Aydan Üstkanat Altın Kitaplar’dan çıkan yeni kitabı ‘Yap Ye Paylaş’ ile birçok lezzet sırrını okuyucularıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor

Mevsiminde sebze ve meyve, özgün  tarifler, muhteşem fotoğraflar. Hepsi de pratik, uygulanabilir ve kolayca ulaşılabilir. Ancak bu kitabın temel bir farklılığı daha var.

 

Aydan Üstkanat sosyal medya üzerinden oldukça titiz seçkilerle bir araya geldiği takipçileri ve takip ettikleriyle farklı bir sinerji yaratıyor. Ve özgün tarifler ve paylaşımların sahipleriyle kocaman bir aile oluşturuyor...

Kitap ayrıca mesleğinin başındaki pastacı/aşçılara ve profesyonel ruhla yemek yapıp fotoğraflayan sosyal medyadaki kadınlara da örnek olarak hep daha fazlasını paylaşmaya devam ediyor.

 

Aydan Üstkanat Kimdir?

İzmir doğumlu Aydan Üstkanat, sanatın pek çok dalında eğitim aldı. Resim ve müzik çalışmaları da yapan yazar, Girit kökenli ailesinden öğrendiği yemek kültürünü sanatçı, araştırmacı ve yaratıcı kimliğiyle geliştirdi.

 

Şef, yemek yazarı, stilisti ve fotoğrafçısı da olan Üstkanat’ın, 18 yıldır dergilerde devam eden basın hayatı, ulusal bir gazetede gastronomi yazılarıyla sürdü. Şu anda Lezzet dergisinin başyazarı ve bugüne dek basılmış sekiz yemek kitabı bulunuyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.