Yeni Başkan Uysal, Topbaş'ı böyle savundu! Bizi kavga ettiremezsiniz!

Yeni Başkan Uysal, Topbaş'ı böyle savundu! Bizi kavga ettiremezsiniz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı bugün mecliste, geçtiğimiz yıl yapılan çalışma ve projeleri anlattı ve Kadir Topbaş’ı da savundu. İşte ayrıntılar;

İBB Meclisi’nde bugün faaliyet raporu görüşmeleri yapıldı. İBB Başkanı Mevlüt Uysal, 2017 yılında yapılan çalışmaları ve yapılacak projeleri anlattı.

Uysal'ın konuşmasının ardından kürsüye gelen CHP'li İBB meclis üyeleri Gökhan Zeybek ve Hakkı Sağlam, Mevlüt Uysal'a eleştiriler yöneltti.

Bu eleştirilere yanıt vermek için kürsüye gelen Uysal, belediyenin son dönemde yaptığı faaliyetleri anlattı.

"KADİR BEY'İ HİÇBİR ZAMAN RET ETMEDİK, RET ETMEYİZ"

Uysal, "29 Eylül itibarıyla sizlerin oylarıyla belediye başkanı seçildim. Dörtte üçü onun döneminde yapıldı. Benim verdiğim rakamların tamamı Kadir Topbaş Bey'in döneminde yapılan faaliyetler. Biz Kadir Bey'i hiçbir zaman ret etmedik, ret etmeyiz. Kendi iradesiyle büyükşehir belediye başkanlığından ayrılmış olmakla birlikte partimizde devam ediyor. Bizim partilimiz olarak her zaman savunuruz" açıklamasında bulundu.

"BİZİ KADİR BEY İLE KAVGA ETTİREMEZSİNİZ, O KADAR BASİT"

Uysal, "Bizi Kadir Bey ile kavga ettiremezsiniz. O kadar basit. Biz AK Parti kurulduğu günden bu tarafa büyükşehirde, belediyelerde ne yapıldıysa eksisi de bizim, artısı da. Yanlış yapılan bir şey olduysa 'kusura bakmayın özür dileriz, düzeltiriz' deriz. Doğru yapılan bir şey olduysa da sahip çıkarız. Onun için 2017 bütçesinin 29 Eylül öncesine de o manada sahip çıkıyoruz" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.