Yeni gelin takılarla kaçtı

Yeni gelin takılarla kaçtı

Çanakkale'nin Biga ilçesinde 10 Mayıs'ta dünyaevine giren Sercan Yavuz, eşinin düğünden 6 gün sonra altınları ve annesine ait parayı alarak kaçtığını öne sürdü.

Kendisinin aynı şekilde dolandırılan dördüncü kurban olduğunu iddia eden Yavuz, “Hastaneye gittiğimizde çocuğu olduğunu öğrenmiştik. Bana tecavüze uğradığını söyledi ama yalanmış” dedi.


Biga’ya bağlı Örtülüce köyünde yaşayan Sercan Yavuz (22), geçen nisan ayında 19 yaşındaki Ebru E. ile tanıştı. Ebru E., tanıştıktan yaklaşık 1 hafta sonra kaçarak Sercan Yavuz’un Örtülüce köyündeki evine geldi. Çift, 10 Mayıs’ta köyde gerçekleştirilen düğünle dünyaevine girdi. Düğünden yaklaşık 1 hafta sonra, 16 Mayıs’ta gelin Ebru E. ortadan kayboldu. Eşinin, düğünde takılan takılar, annesine ait 8 bin TL para ve 2 adet bileziği de alarak kaçtığını öne süren Sercan Yavuz, savcılığa giderek şikayetçi oldu.

 TANIŞTIKTAN 1 HAFTA SONRA BANA KAÇTI"


Yavuz, Ebru E. ile Biga’da tanıştıklarını belirterek, "Sohbet ettik. Tanıştıktan 1 hafta sonra kız bana kaçtı. Ben bunu sevdim. Bana türlü yalanlar söyledi, yine kabul ettim. ’Tecavüze uğradım’ dedi, ’Bir kız çocuğum var’ dedi. Ben yine kabul ettim. Düşmüş, bir tekme de ben vurmayayım diye düşündüm” şeklinde konuştu.

Yavuz’un konuşmakta güçlük çeken annesi Zekiye Yavuz ise, düğünden 3 gün önce gelinini bir rahatsızlığı nedeniyle hastaneye götürdüğünü, burada, daha önceden sezaryenle bir çocuk dünyaya getirdiğini öğrendiğini söyleyerek, “Oğlum birisini sevdi Biga’dan. Kendi ayağıyla benim evime geldi. Gelinim diyerek sahiplendim, evime aldım. 1 ay sonra, düğüne 3 gün kala hastalandı. Doktora götürdüm. Bana kızın ailesi, ‘Bağırsak ameliyatı’ dedi. Devlet hastanesine götürdüm, bilgisayarda baktırdım. Dedim ki, ‘Gelinimin bağırsak ameliyatı varmış.’ Bana dediler ki, ‘Yok abla bu sezaryenle doğum yapmış.’ 14 aylık kızı varmış. Eve geldik, ağlayıp sızladı. ‘Tecavüze uğradım, beni affedin’ dedi. Biri bir tekme vurmuş, ben de vurmayayım dedim. Aldım onu evime. Gelin olarak kabul ettim. Düğünümü yaptım. Düğünden sonra cuma akşamı nikahını kıydım. Bir sabah eşim ve oğlum işe, çocuklar okula gitti. Ben de Biga’ya indim. Benden sonra eşim eve yemek yemeye gitmiş. Sonra beni aradı. ‘Ebru evde yok. Senin yanında mı?’ diye sordu. Ben, ‘Yok’ dedim. Annesini aradım, telefonu açmadı. Babasını aradım, ‘Biz Ebru’yu da aldık, takıları da aldık. Bizi bir daha aramayın’ diyerek telefonu kapattı. Şarköy’e, köylerine gittik. Zannettim ki ayrı bir ev istiyor. Ailesini bulayım, konuşalım. Ne olursa olsun yeter ki dönsün. Yeni ev açarız. Muhtarı buldum. Muhtar bize, ‘Siz arkanıza bakmadan kaçın. Siz ilk de değil, son da değilsiniz. Siz dördüncü kişisiniz’ dedi" ifadelerini kullandı. Sercan Yavuz, 1 haftalık eşinden şikayetçi olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.